Perşembe, Ocak 27, 2022

C antrenörlük eğitim programı tamamlandı


Türkiye Futbol Federasyonu ise TÜFAD İstanbul Şubesinin ortaklaşa düzenlediği Grassroots C Antrenörlük Eğitim Programı Beykoz Stadında yapılan özel bir tören ile tamamlandı.

Beykoz İlçesinden de tanınmış simaların katıldığı eğitim programı 10 gün devam etmişti. Kampta Eğitmen olarak Nedim Karadeniz ile Seyit Cem Ünsal görev yaparlarken olurken, Burhanettin Yenidünya ise Masörlük görevini üstlenmişti.

Beykoz Stadındaki Kampın Eğitim Sorumluluklarını Hakan Can Yılmaz'ın yanı sıra  Beykoz İlçesi Antrenörlerinden Dinçay Atmaca ve Aşkın Karadeniz yapmıştı.



Kursun mezunları arasında Yerel Futbol ailesinden yer alan ve sitemize çok önemli katkıları bulunan Metin Yılmaz da yer aldı.

Kapanış programında yapılan konuşmaların ardından kursa katkı sunan kişi ve kurumlara Tüfad İstanbul Şubesi adına yaptırılan özel plaketleri taktim edildi. Bu kapsamda Beykoz Stadındı Tahsis eden Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Kursa adının verildiği Recep Gürbaşak, Kamp Eğitmenleri Nedim Karadeniz ve Seyit Cem Ünsal, Beykoz 1908 A.Ş. Kulüp Müdürü Eser Öktem, yine Kamp Eğitim Sorumluları Hakan Can Yılmaz, Dinçay Atmaca ve Aşkın Karadeniz, Medya tanıtımlarından dolayı Doğuş Haber'den Derviş Erkan, Dost Beykoz Spor Müdürü Talip Ercan plaket alan isimler oldular. 



Beykoz Belediyesinin Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam Karla mücadele kapsamında sahada görev yaptığından onun plaketi daha sonra takdim edilecek.

Güne ait en özel karelerden birisi ise kursa adı verilen Recep Gürbaşak'ın doğum günü olduğu için sürpriz özel pastanın getirilmesi ile yaşandı. Bu jest yılların deneyimli Antrenörün oldukça duygulandırdı.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...