Pazar, Ocak 30, 2022

İstanbul K.Çekmece Sinopspor 3. Lig için kenetlendi



TFF Bölgesel Amatör Lig  7. Bölge 3.Grup’ta şampiyonluk yarışı veren İstanbul Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü Birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda yapıldı. Katılımın geniş olduğu yemekte siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarına ait çok sayıda kişi bir araya geldi.

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleşen birlik ,beraberlik dayanışma gecesine İstanbul Milletvekili ve TBMM CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay , AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Recep Şencan,Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi,Teknik direktör Yılmaz Vural, Spor yazarı Atilla Gökçe, eski TRT spiker Orhan Ertanhan,Türkiye Gazetesi Spor Müdürü Hasan Sarıçiçek ,Galatasaray kulübü eski başkan yardımcısı Yusuf Günay ,8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, Gazeteci Yalçın Bayer,İASKF Başkan Vekili İbrahim Mamati,SİAD Başkanı Turgay Öztürk, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel,Çorluspor Kulübü Başkanı Yusuf Gümüş ,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, Küçükçekmece ilçesi spor kulüp temsilcileri ,57 taraftar grubu ve ve çok sayıdaki kişi katıldı. Gecenin sunumunu yapan Küçükçekmece Sinopspor Koordinatörü Barbaros Baltacı yaptı.



Orhan: Sizlerden özveri ve destek istiyorum
Gecenin açılış konuşmasını yapan Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan, Küçükçekmece Sinopspor’u 3.Lige çıkarmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte el birliği yaparak bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Sinop’un birlik ve beraberlik içinde 3.Lige çıkması için sizlerden özveri ve destek istiyorum. Bu destek maddi değil manevi destektir. Sizlerden sosyal medyada Küçükçekmece Sinopspor’dan bahsetmenizi, tribünlere gelip takımlarınıza destek olmanızı, her yerde Küçükçekmece Sinopspor’u konuşmanızı istiyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Çebi: Rafet Orhan’ın halinden anlıyorum
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de yaptığı konuşmada daha önce kendisinin de Cennet Barbarosspor kulübüne 15 sene  kulüp başkanlığı yaptığını, Rafet Orhan’ın halinden çok iyi anladığını söyledi: “Rafet Başkanın halinden çok iyi anlıyorum. Rafet Başkan hiç endişe etmesin. Tuttuğunu koparır. O sene bu sene hep birlikte 3.lige gidiyoruz diyorsa yapar. Emin olun yapar .Küçükçekmece Türkiye’nin en büyük ilçelerinden  bir tanesi. İstanbul’un da en büyük ikinci ilçesidir.Küçükçekmece’ye bir tane profesyonel futbol kulübü fazlasıyla yakışır diye düşünüyorum.”

İstanbul Milletvekili ve TBMM CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay da konuşmasında, “Kalbimiz bu amblem için atıyor. Bize bu gururu yaşatmak üzereler.  Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu mesele hepimizin meselesi. Ayrı, gayrı yok. Bütün Sinoplular’ın bu takımın şampiyon olması için son dakikaya kadar kalbi Sinopspor için atacak. Biz de üstümüze düşeni yapacağız” ifadelerine yer verdi.




Hakan Ünsal'ın forması açık artırmada
Konuşmaların ardından kulübün kuruluşundan bu zamana kadar maddi manevi destek verenlere plaketleri takdim edildi. Ardından aslen Sinoplu olan Galatasaraylı eski Milli futbolcu Hakan Ünsal’ın 57 numaralı Galatasaray forması açık artırma ile satışa sunuldu. Hakan Ünsal’ın 57 numaralı Galatasaray forması için SİAD Başkanı Turgut Öztürk ile Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş’ün kıyasıya çekiştiği açık artırmayı Çorluspor Kulüp Başkanı Yusuf Gümüş 159 Bin Liralık ücretle kazandı.
Daha sonra ünlü ses sanatçısı Ömer Danış birbirinden sevilen şarkı ve türküleriyle  unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.