Perşembe, Ocak 20, 2022

1. Amatör kura çekiminde Çatalca krizi



İstanbul 1. Amatör Lig kura çekiminde Çatalca kulüplerinin çekimi sırasında ufak çaplı bir kriz yaşandı.

İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’ndeki kura çekimine Covid tedbirleri nedeniyle sadece ilçe kulüpler birlikleri başkanları alındı. Çatalca kulüpleriyle başlandı ve divan heyeti tarafından Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe çağırıldı. Gökçe tam kurayı çekecekken, salonda bulunan Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Dağyenicespor Kulübü Başkanı Şaban Beykoz, “Derneğimiz kuraya katılan Çatalca kulüplerinin çoğunluğunu temsil etmektedir, temsil ettiğim kulüplerin kurasını benim çekmem gerekir” dedi.

Bunun üzerine kura çekimine başkanlık eden İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin İnanç, divan olarak kendilerine böyle bir bilgi verilmediğini dile getirdi ve Çatalca'nın kuralarını Hasan Gökçe çekti. Bu gelişmeden kısa süre sonra Şaban Beykoz’un salondan ayrıldığı öğrenildi.

Olayın geçmişi
Çatalca’da bir süredir yaşanan görüş ayrılıkları 2021’de iyice su yüzüne çıkmış ve ilçede bulunan kulüplerden 12’si, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nden ayrılarak, Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Derneği’ni kurmuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...