Salı, Ocak 25, 2022

Galata zirveden kopmadı


İstanbul Süper Amatör Lig 7.grubun zorlu mücadelesinde Galataspor sahasında zirve ortağı Küçükköypsor'u konuk etti. Zorlu doksan dakikadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan ev sahibi ekip altın değerinde üç puanın sahibi olarak 'zirve yarışında ben de varım' dedi. 

Karşılaşmayı İlker Yasin Avcı-Şenol Bektaş-Samet Özkul hakem triosu yönetti. 



Zorunlu değişiklikler

Mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip sakatlıktan dolayı iki değişiklik yapmak zorunda kaldı. Ergin Çelik arka adalesindeki sakatlıktan dolayı yerini Çetin Eren'e bırakırken, Erkan Kablan da bileğindeki sakatlıktan dolayı yerini Barış Ünal'a bıraktı. 

Çekişmeli geçen zorlu doksan dakikada her iki ekipte pozisyon bulmakta zorlandı. Ev sahibi ekip ani gelişen atakta Oğulcan Çelebi'nin golü ile 1-0 öne geçti.

Beraberlik sayısı için rakip kaleye yüklenen Küçükköyspor 87.dakikada stoperi Fatih Özdemir'in kırmızı kartla atılmasıyla 10 kişi kaldı. 



Son saniyede ortalık karıştı

Mücadelenin uzatma dakikalarının sonunda Küçükköyspor serbest atış kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada kalesinden çıkıp gelen kaleci Oktay Kara hava topu mücadelesinde topu arkadaşı Serdar Yavuz'a kazandırdı. Serdar'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Maçın hakemi orta noktayı gösterse de, yardımcı hakem Samet Özkul yerinden kımıldamadı ve gol aramak için rakip kaleye giden kaleci Oktay'ın hava topu mücadelesinde eliyle topa dokunduğunu belirtti.  Galatasporlu oyuncuların elle oynama itirazları sonrasında maçın hakemi yardımcısının yanına giderek elle oynama kararı verdi. Bu kez Küçükköysporlu oyuncular itirazlarını sürdürse de mücadelenin hakemi maçın bitiş düdüğünü çaldı ve zorlu doksan dakika ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

Galataspor aldığı üç puan ile puanını 31'e yükseltirken, konuk ekip Küçükköyspor 30 puanda kaldı. Beyoğlu temsilcisi haftaya alt sıralardan kurtulmak isteyen Gümüşsuyuspor deplasmanına giderken, Küçükköyspor sahasında lideri deviren Bahçelievler Olimpikspor'u konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN 

Fotoğraf albümü için tıklayın

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...