Pazartesi, Ocak 24, 2022

'İkinci yarıda varlığımızı fazlasıyla hissettireceğiz'




Bölgesel Amatör Lig 7/1. Grup’ta ilk yarıyı 7 puanla 5. sırada bitiren Beykozspor’un teknik direktörü Erdoğan Eryılmaz sorularımızı yanıtladı.

- Beykoz olarak sezon başı hedefleriniz neydi, şu ana kadar bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?
Beykozspor olarak en önemli hedefimiz toplayabileceğimiz en fazla puanı toplamak. Zor bir grupta olduğumuzun farkındaydık. Bu ligde kalıcı olmak çok önemli bir başarı. Öncelikle bunu başarmak için en az iki İstanbul takımını altımıza almamız gerektiğinin bilinci ile hareket ettik. İlk yarı sonunda bunu başarmanın mutluluğu içindeyiz. İkinci devre ilk devre topladığımız puandan fazlasını toplayacağız.

- Kadronuza bakarsak, futbolcular beklentilerinizin ne kadarını verebildi?
Sporcularımızın yüzde doksanı bu ligi bilmiyordu. Şu anda ise bu ligi tanıyan bir oyuncu grubuna sahibiz. Birkaç takviyemiz oldu. Elbette ayrılanlar da var. Genel olarak sporcu kadromuzun performansından memnunum diyebilirim. Şunu çok iyi biliyorum ki yetenekleri daha iyi performans sunacak seviyede... 

- İkinci yarı öncesi görüş ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Genç bir ekibin yaşayacağı talihsizlikler yaşadık. İkinci yarı tüm takımlar için kazasız, belasız ve gönüllerince bir ikinci devre olsun istiyorum. Beykozspor olarak ikinci devreye renk katarak bu ligde varlığımızı fazlasıyla hissettireceğiz.

Söyleşi : Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.