Salı, Ocak 25, 2022

Silivrispor olağan üstü hal ilan etti!


Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru hafta sonu ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Beykoz karşılaşması öncesi takımının yanından bir an olsun ayrılmadan oyuncularının performansını yakından takip ediyor.


TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silivrispor’da hazırlıklar son aşamasına geldi. Ligde lider konumda olan Silivrispor’da Başkan Akgün Duru hafta sonu oynanacak olan ikinci yarı ilk maçı olan Beykoz maçı öncesi olağan üstü hal ilan etti. 


Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Başkan Duru; “Tekrar güneşli günlere hep birlikte kavuşacağız. Çok çalışıyoruz ve çok istiyoruz. Kadromuzda bulunan oyuncularımız, teknik heyetimiz, yönetim kurulumuz ve ilçe halkıyla birlikte kenetlenen bir Silivrispor var ortada. Beklentiler yüksek ve bu beklentileri de karşılayabilmek için yoğun mesai harcayan bizler. Beykoz maçı ile çıkışımıza devam etmek istiyoruz tek amacımız Silivri ismini yine hak ettiği yere getirebilmektir. Sakatlıksız ve centilmence geçecek bir ikinci yarı diliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...