Çarşamba, Ocak 26, 2022

İstanbul'da amatör müsabakalar ertelendi



22 – 23 Ocak tarihlerinde oynanması gerekirken olumsuz hava koşulları sebebiyle tehir edilen Süper Amatör Lig, U18 ve U16 Ligi müsabakalarının programı belli oldu. 


Bu doğrultuda güncellenen programa göre sahalarımızın müsabaka oynamaya elverişli olmaması ve takımlarımızın antreman yapamamaları sebebiyle 29 – 30 Ocak tarihlerinde müsabakalar oynanmayacaktır. 

22 – 23 Ocak tarihinde oynanması gerekirken tehir edilen U16, U18 ve Süper Amatör Lig müsabakaları 1-2- 3  Şubat Salı - Çarşamba – Perşembe günlerinde oynanacak. 

29 – 30 tarihinde oynanması gereken U18 Ligi son hafta müsabakaları ve Süper Amatör Lig müsabakaları fikstürü bir hafta kaydırılarak 5-6 Şubat tarihlerinde oynanacaktır.

1-4 Şubat tarihleri aralığında oynanacak olan TEHİR müsabakalarında;

  • Müsabakaların ertelendiği tarihte kulüplerinde tescilli futbolcular oynayabilecektir.
  • Erteleme tarihinde cezalı veya idari tedbirli olup da, müsabakanın oynanacağı tarihte cezası infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.
  • Erteleme tarihindeki müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler erteleme müsabakası tarihinde cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.

 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.