Çarşamba, Ocak 19, 2022

Süper Lig takımlarının yapamadığını Karacaköylüler yaptı!



Süper Lig'de bugün iki maç kar yağışı nedeniyle ertelenirken, İstanbul Süper Amatör Lig'deki Muratbeyspor-İstiklalspor maçı gönüllülerin büyük gayretiyle oynandı.

İstanbul'un kuzeybatı kıyısındaki Karacaköy'de önceki gece etkili olan kar yağışı, Karacaköy Stadı'nı beyaz bir örtü altında bırakırken, bugün 14.30'da oynanması planlanan Muratbeyspor-İstiklalspor karşılaşasını da tehlikeye attı. Karacaköy Belediyespor Başkanı Caner Kızıler, stat görevlisi ve iki gönüllü saat 11.00'den 13.30'a kadar durmaksızın çalışarak tüm zemini temizledi ve 14.30'da başlayan karşılaşmaya yetişti.



İstanbul Süper Amatör Lig 9. Grup'ta oynanan ve şampiyonluk yarışında kritik öneme sahip olan mücadele dört gönüllünün büyük çabaları sonucu mükemmel bir zeminde oynandı ve 0-0 sona erdi.


Kızıler: Kendimizi sorumlu hissettik

Karacaköy Belediyespor Kulübü Başkanı Caner Kızıler Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Gerek TFF gerek İASKF'den bize stadın temizlenmesi konusunda bir istek gelmedi. Ancak şahsen Karacaköylüler olarak köyümüze uzak mesafeden gelecek iki ekibe karşı sorumluluk hissettik. Hafta içi maçı için herkes işlerinden izin alarak buraya gelecekti. Biz de gayret göstererek 2.5 saatlik bir çalışma ile stadımızı hazır ettik. Karacaköy halkı futbolu sever, güzel de bir stadımız var. Umarım ilerleyen haftalarda da Süper Amatör Lig ekiplerini sahamızda konuk ederiz" dedi.

Haber: Efkan Bucak


Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...