Çarşamba, Ocak 12, 2022

5'te 5: Hüseyin Aydoğan (İstanbul Sinopspor)



BAL takımlarının teknik adam ve yöneticilerine 5 soru yöneltip ilk yarıyla ilgili görüşlerini aldığımız Devre arası 5'te 5 bölümümüzde bugün 7/3. Grup'ta ilk yarıyı lider bitiren İstanbul Sinopspor'un teknik direktörü Hüseyin Aydoğan var.


Hüseyin Hocam öncelikle bizlere vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim...

1- İstanbul Sinopspor olarak sezon başı hedefleriniz neydi, şu ana kadar bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

İstanbul Küçükçekmece Sinopspor olarak BAL'da ilk senemiz... Camianın ve taraftarın beklentisi yüksek. Biliyoruz ki BAL'ın temposu yüksek, ayrıca bu ligde yıllardır oynayan il ve ilçe takımlar var. Bulunduğumuz gruptaki Kocaeli ekipleri Gebzespor, Gölcükspor, Kullarspor, Karamürselspor, Çayırovaspor hepsi büyük beklenti içinde olan kulüpler... Ayrıca 1877 Alemdağspor, Gazi Mahallesi, Irmakspor ve İnkılapspor gibi heyecanlı takımlar var. Biz de ilk yarıyı lider bitirerek camiamızın heyecan duymasına ortak olduk.

2- Kadronuza bakarsak, futbolcular beklentilerinizin ne kadarını verebildi? İsim vermeksizin, beklentilerinizi aşan veya sizi hayal kırıklığına uğratan isimler oldu mu?

Kadromuz, genç dinamik oyuncular ve samimi aidiyet duygusu olan tecrübeli ağabeylerden kurulu. Seçmede aldığım genç oyunculara forma verdim ve oynatıyorum. Beni en çok mutlu eden o oyuncuların performansları ve geleceklerine yaptığımız katkı.

3- Takım olarak devre arasını nasıl geçiriyorsunuz? Ayrılacak veya gelecek isimler olacak mı?

Devre arası için Antalya-Manavgat'ta kamptayız. Bize bu imkanları sağlayan ve daime yanımızda olan başta Başkanımız Rafet Orhan olmak üzere tüm yönetim kurulumuza bir kez daha teşekkür ederiz.

4- Ligin ilk yarısında sizi en çok sevindiren ve en çok üzen maçları bize nedenleriyle paylaşabilir misiniz?

İlk yarı itibarıyla BAL'daki 27 İstanbul takımı arasında en çok puan toplayan ekibiz. Grubumuzun en az gol yiyen (5) takımı olmamız, ayrıca ligin en golcü ekiplerinden biri olmamız, buna bağlı olarak vermiş olduğumuz mücadele ve emeğin karşılığını aldığımız maçlar beni çok mutlu etti. Sahamızdaki Çayırovaspor maçında ise çok üzülmüştük. Uzatma anlarında hakem nizami golümüzü vermemiş ve beraberlikye yetinmek zorunda kalmıştık.

5- İkinci yarı öncesi görüş ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Beklentim, çok emek verdiğim takımımın şampiyon olması... Kendi adıma üçüncü BAL şampiyonluğumu yaşamak istiyorum. Gecemiz, gündüzümüz ile bütün bilgi birikimimiz, samimiyetimiz ve aidiyetimizle bunun için mücadele ediyoruz. Bizler İstanbul Küçükçekmece Sinopspor olarak bütün ekip son düdüğe kadar var gücümüzle bunun için mücadele edeceğiz. Gerisi takdiri ilahi.  

Sizlere de bu güzel röportaj için teşekkür ederim.

Söyleşi: Efkan Bucak


KÖŞEMİZDE DAHA ÖNCEKİ SÖYLEŞİLER İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...