Salı, Ekim 08, 2013

Yeniköy ve Arnavutköy Belediyespor yenişemedi

Bölgesel Amatör Lig 9.grup 3. Maçında Yeniköyspor ile Arnavutköy Belediyespor, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


İlk yarısı üstün oyunu ile dikkat çeken Arnavutköy Belediyespor 8.dakikada Serhat ile 0-1 öne geçti.  Yeniköyspor golden sonra baskı kurma çabaları sonrası ceza sahasında yerde gelişen bir pozisyon sonrası Hakemin penaltı noktasını gösterdi. 11.dakikada atışı kullanan Yeniköyspor’dan Ahmet Teker skoru 1-1 yaptı.


Arnavutköy Belediyespor Sinan’ın yaptığı gollük pasları değerlendirmekte zorluk çekince ilk 45 dakika 1-1 sona erdi. İkinci yarı sahaya çıkan Yeniköyspor daha istekli ve hırslı futbolu sahaya yansıtınca Arnavutköy Belediyesporkalesi zor anlar yaşadı. 46.dakikada Burak takımı adına çok net pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan gelişen her atağı ceza sahasına ortalayan Yeniköyspor oyuncuları son dokunuşlarda etkili olamayınca pozisyonlardan yararlanamadı.  57.dakikada Sinan sol çaprazdan harika bir pas yolladı kale içinde bekleyen oyuncular dokunamayınca top taca çıktı. Karşılaşmanın 67.dakikasından itibaren Arnavutköy Belediyespor kalesini ablukaya alan Yeniköyspor defans oyuncusu Gökhan ile 2 kez kaleyi uzaktan şutlarla yokladı.  74.dakikada ceza sahası dışında gelişen karambol anında Yeniköyspor 4 sefer Arnavutköy Belediyespor kalesini yoklasa da son dokunan Mert topu üsten dışarı yolladı.


Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca puanlar eşit olarak paylaşıldı. Maçın bitiş düdüğü ile Yeniköyspor tribünlerinden hakeme karşı sert tepkiler ve Arnavutköy Belediyespor futbolcularına sözlü sataşmalar gelmeye başlayınca devreye giren emniyet tarafları sakinleştirdi.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ


 


[gallery link="file" ids="85499,85498,85496,85497,85495,85494,85492,85493,85500"]

3 yorum:

ahmet dedi ki...

Evet maçın hakemi ne gerekiyosa yaptı yani verdiği penaltıya kendi bile güldü yani bu hakem atamalarında belliki bir şeyler maçın hakemleri ist hakemi adalet olmassa insanlar herşeyin altında nasıl kalkar merak adiyorum şunu unutmayınki bu toprağın altıda var tff yönetimi kurulunda amatör işler müdürü yeniköyde genel kaptan bu maçın böyle bitmesine bile a.köy bld spor dua etsin bazı insanlarda allahdan korksun

Yeniköy sevdaLısı dedi ki...

birazder genel kaptan diyosunda bi gel geçen hafta bu takım hakem kararıyla 1 1 kalıyo bu hadta gene hakem rezeletiyle berabere kalıyo şimdi soruyorum sana sen genel kaptan olsan galibiyetmi aldıtırırsın beraberlikmi .. bi düşün.. hakemler bıraksın artık YENİKÖYÜN yakasını YeTer Artık...

tarafsız dedi ki...

yeniköy spor u koruyanlar ilk yarı sahadaydı. hakemin verdiği penaltıya maçın gözlemcisi saha komiseri, bal denetçisi gülüyorsa bu işte bir iş var demektir. ilk yarı sonunda takımlar soyunma odalarına giderken yeniköy spor tribün kulislerinde bedava penaltı olmasa bu iş yaş diyenler çok sa yeniköy sevdalıları bir kez daha düşünsün derim. hakendenle hak etmeyen arasında çooook fark var ilk yarı arnavutköy bld - ikinci yarı yeniköy sahadaydı. ilk yarı hakem olmasa arnavutköy bld 5 net gol bulurdu maç kopardı. ikinci yarı yeniköy talihsiz vuruşlardan sonuç çıkarsaydı fark olurdu. ama işin özünde böyle maçlara iyi hakem atanmalıydı.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.