Pazar, Ekim 06, 2013

Tunaspor'dan tek gol ve üç puan

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grup'ta Bayrampaşa Tunaspor, kendi sahasında Kocasinan'ı golcüsü Uğur Arda'nın 27.dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.


Zirveyi yakından ilgilendiren mücadele,tamamıyla kıran,kırana yüksek orta saha mücadelesi ve kısır gol pozisyon'un yaşandığı bir karşılaşma oldu. Maçın 27.dakikasında Kocasinan defansını tek başına presle hataya zorlayan Tunaspor'un golcü futbolcusu Uğur Arda, Kocasinan savunma oyunusu İlyas'ın bir anlık duraklamasını değerlendirdi ve Kaleci Muhammed'i çalımlayarak topu boş kaleye yuvarladı.

 

Bu golle lider Tunaspor kendi evinde 1-0 öne geçti. Maçın 32.dakikasında konuk ekip Kocasinan Zülfikar'la kullandığı firikik atışı, Tunaspor Kalecisi Hüseyin'de kaldı. Maçın 35.dakikasın'da ev sahibi Tunaspor Uğur'un sağ kanat'tan israrla getirdiği topa uçarak kafa vuran Kaptan Emin,topu dışarı attı.İlk yarı karşılıklı atak girşimleriyle 1-0 Tunaspor'un üstünlüğü ile kapandı.

İkinci yarı kıran kırana puan mücadelesi'nin yaşandığı tipik orta saha savaşı yaşandı. Maçın son dakikalarına doğru Kocasinan takımı savunmasını orta saha çizgisine doğru çıkarınca, geri de geniş boşluklar vermeye başladı. 67, 89 ve 90+2.dakikalarda Tunaspor, Eren Ziya ve Uğur Arda ile gollük net üç fırsatı değerlendiremeyince karşılaşma ev sahibi Tunaspor'un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Bu galibiyetle Lider Tunaspor puanını 18'e çıkardı.



 

STAT: Bayrampaşa Belediye Stadı

HAKEMLER: Bayram Başkan,Güray Çobanoğlu,Rıza Çağatay Yüceant

SAHA KOMSERİ: Adem Yazıcı

BAYRAMPAŞA TUNASPOR:  Hüseyin,Berkay,Arif,Aykut,(Gökhan dk.79),Orhan,Berkan,Emin,Semih Şahin,(Burak dk.71),Uğur,Semih Küçük,(Okan dk.70),Eren Ziya,

TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın

KOCASİNAN: Muhammed,Serdar,Adem Azman,İlyas,Sergen,Güvenç,Ersin,(Selman dk79) Zülfikar,Bülent,(Mert Can dk.70),Adem Tüler,İsmail,(Erhan dk.33)

TEKNİK DİREKTÖR: Erdal Albayrak

SARI KARTLAR: Zülfikar,Sergen,Arif,Emin,Berkay,Berkan,Uğur

GOL: Uğur Arda dk.27

 

HABER-FOTOĞARF: SELİM AÇAN

www.tunaspor.com

 


[gallery link="file" ids="84806,84805,84807,84808"]


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.