Perşembe, Ekim 03, 2013

Tepecikspor’da Gürses Kılıç dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Tepecikspor, Enver Şen’den boşalan Teknik Direktörlük görevine Gürses Kılıç’ı getirdi.


Önceki gün görüşülen ve gece geç saatlerde bir kez daha yönetimle bir araya gelen Teknik Direktör Gürses Kılıç, kendisini sezon sonuna kadar Tepecikspor’lu yapan imzayı atarak resmen Tepecikspor’lu oldu.


Eyüboğlu Şirketler Grubunda yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Şirket Yönetim Kurulu üyelerinden Eyüp Eyüboğlu, Selim Eyüboğlu, Cengiz Eyüboğlu ve Serdar Üçüncü hazır bulundu. Teknik Direktörlüğe Zeytinburnuspor’da başlayan Gürses Kılıç, sırasıyla Gaziosmanpaşaspor, Aydınspor, Adıyamanspor, Türk Telekomspor, Ankaraspor, D.Çelik Karabükspor, Çorumspor, Bozüyükspor ve son olarak ta Yeni Malatyaspor’da görev yapan tecrübeli çalıştırıcının yeni adresi Tepecikspor oldu. Kılıç’ın yardımcılığına Osman Bozkurt ile Burak Önal, Kaleci Antrenörlüğüne ise İhsan Şen getirildi.

MANŞET HABER FOTO 2


Enver Şen’e teşekkür
Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, imza töreni sonrası Kulübe hizmetlerinden dolayı Teknik Direktör Enver Şen’e teşekkür etti. Başkan Eyüboğlu, açıklamasında şu sözlerine yer verdi, “Kişilik olarak mükemmel bir ansan olarak gördüğümüz ve geçtiğimiz yıllarda Tepecikspor’da görev yapan Teknik Direktör Enver Şen ile Alper hocamıza bu zamana kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Silivrispor ile oynadığımız kupa maçında alınan netice bizleri inanın derinden yaraladı. Bu netice iki taraf arasında büyük bir sıkıntıya sebebiyet verdi. Aslında bunlar futbolun içerisinde olan sonuçlardı fakat beklentilere gerekli cevabı alamayacağımızdan böyle bir karar almak zorunda kaldık. Lige 3-0’lık Altınordu mağlubiyetiyle başladık ve bunu yeni bir takım oluşumuza bağlamıştık. Tepecikspor’un kupadaki hedefi en az bir ve ya iki tur geçerek adını duyurmaktı. Tepecikspor’un bu turu geçmesi gerekiyordu çünkü bölge halkı ve camia olarak şartlanmıştık ama olmadı. Enver Şen tanıdık bir isim, burada futbol oynadı, Antrenörlük yaptı ve buraya da büyük hizmetleri olduğuna inancımız tabi ki tamdır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diliyorum. Bir birimize asla kırgın değiliz ve dostça yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Bundan sonra da dostluğumuz baki kalacaktır” dedi.


Gürses Kılıç’a hoş geldin
Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Tepecikspor’un yeni hocası Gürses Kılıç’a hoş geldin diyerek, yeni takımında başarı dileklerini iletti. Eyüboğlu, Kılıç ile anlaşmasından sonra şunları söyledi, “Gürses Hocamız ile inşallah güzel işler yapacağız. Ocak ayına kadar bu mevcut kadro ile neler yapabilecek onu göreceğiz ve Ocak ayında da takımın eksik bölgelerini tespit edip kadromuzu güçlendireceğiz. Hocamız eksikleri görür bunları da iyi analiz ederse geçen seneki başarımızın üzerine koyup daha büyük başarılara imzamızı koyarız. Gürses Kılıç’ın burada gerekli disiplini sağlayacağına ve takımı da iyi noktalara taşıyacağına inanıyoruz. Biz yönetim olarak Teknik Direktör Gürses Kılıç’a tam destek verdik ve tek yetkili olarak ta takımı kendisine emanet ettik. Bu imza töreni ve anlaşma hem Tepecikspor’a hem de yeni teknik Direktörümüz Gürses Kılıç’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Kılıç: Tepecikspor’u çok iyi tanıyorum
Sezon sonuna kadar Tepecikspor ile anlaşan ve imzasını bu yönde atan Teknik Direktör Gürses Kılıç, imza töreni sonrası şu açıklamalarda bulundu, “Öncelikle burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Uzun zamandır İstanbul dışında çalışmaktaydım ve ilk kez evime yakın bir yerde görev alacağım. Tepecikspor’u çok iyi tanıyorum ve birkaç maçını izleyerek takımı iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Yönetim Kurulumuzun bana vermiş olduğu görevin bilinci ile bura da başarılı olup geçtiğimiz yılki başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Takımı çok iyi tanıdığımı kastederken önceden çalıştığım oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroya sahibiz. Bu inançla burada başarılı olup bizlere güvenenlerin beklentilerini boşa çıkartmamak için çaba sarf edeceğiz. Eksiklerimiz mutlaka olacaktır fakat bu eksikleri hep birlikte asgariye indirip nasıl başarılı oluruz onun çalışmalarını yapacağız. Yönetim Kurulu, futbolcular, teknik ekip ve taraftarlarımızın desteği ile elimizden geldiğince sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bir birimize vereceğimiz destek ve güvenle Tepecikspor’un bu ligde yine söz sahibi olan takımlar arasındaki yerini aldırmaya gayret göstereceğiz. Ben kendi adıma burada çok farklı görüntülerin ortaya çıkacağına inanıyorum. İnşallah bu doğrultuda gerekli başarıyı yakalar Tepecikspor’u geçtiğimiz sezon kaçırdığı PTT Lige taşırız” şeklinde konuştu. Diğer taraftan Tepecikspor’da yeni Teknik Direktör Gürses Kılıç, bugün oyuncularla bir araya gelecek ve tanışma toplantısının ardından yeni takımı ile ilk idmanına çıkarak Pazar günü Bandırmaspor maçında da takımdaki yerini alacağı açıklandı.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Avcılar 1903 çıkışa geçti

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta sezona hükmen Atakent galibiyetiyle başladıktan sonraki 5 maçını kaybeden Avcılar 1903 Spor Kulübü, s...