Perşembe, Ekim 10, 2013

Sultanlar Karasuspor maçına hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Sultanbeyli Belediyespor,  deplasmanda oynayacağı Karasuspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.


Haftaya hafif bir rejenerasyon antrenmanıyla başlatan yeşil beyazlılarda, ön çapraz bağ ameliyatı olan İdris dışında sakat oyuncunun olmaması teknik heyetin yüzünü güldürürdü. İç sahada oynadığı ilk maçı 5-0 gibi farklı bir skorla alan Sultanlar, Karasu deplasmanından da 3 puanla dönmenin planlarını yapıyor. Karasu maçı için açıklama yapan Teknik Sorumlu Hüseyin Aydoğan ‘Bu sezon istediği gibi lige başlayamayan ve hedefi olan bir takımla oynayacağız.  Ciddi bir müsabaka bizleri bekliyor. Bizde aynı ciddiyetle bu maça hazırlanıyoruz. İnşallah 3 puanla evimize döneriz’ dedi .


Bugün saat 16:00 da yapacağı antrenmanla çalışmalara devam edecek olan yeşil beyazlılar, kendi tesislerinde kamp yaparak Karasu sınavına hazırlanacak.


KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org

Hiç yorum yok:

Silivri Tepecik'i tek golle geçti

TFF 3. Lig 3. Grup'ta play-off'u daha önceden garantileyen Silivrispor son hafta maçında deplasmanda, rahat bir konumda bulunan Büyü...