Salı, Ekim 08, 2013

Selami Tarhan'dan istifa açıklaması

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karasuspor'daki görevinden istifa eden teknik direktör Selami Tarhan, istifasıyla ilgili açıklama yaptı.



Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "10-7-2013 tarihinde başladığım görevime, şahsıma yapılan ağır eleştirilerin kasıtlı ve de maksatlı bir organize harekete dönüşmesi sonucunda istifa etmiş bulunmaktayım. Geçmişte Karasuspor'a tarihinde ilk defa Sakarya şampiyonluğunu kazandıran birisi olarak bu eleştirileri kabul etmem mümkün değil.


Güven ortamının bulunmadığı, bir, iki kişinin kendi çıkarları nedeni ile etik dışı davranmayı mübah saydığı bir kulüp yapısına daha fazla tahammül etme imkanım ortadan kalkmıştır. Gelinen nokta; mesleğime olan saygım, etik anlayışım, ve dünya görüşümle bağdaşmamaktadır.


Ümit ederim ki, benim istifam Karasuspor'a zarar verenlerin tanınıp bilinmesi adına önemli katkılar sağlar. Görev sürem içinde beni her zaman destekleyen başkan Hasan Özkan'a, olumlu eleştirileri ile bize katkılar sağlayan Karasu yerel basınına ve de değerli futbolcu kardeşlerime teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim... Saygılarımla."


HABER: EFKAN BUCAK

3 yorum:

ÇAĞATAY dedi ki...

KENDİNİ İSPATLAMIŞ BÖYLE DEĞERLİ BİR HOCAYA YAPILANLAR ÇOK AYIPTIR.

samet dedi ki...

saygı değer hocam senin gibi bi işini iyi yapan kactane hoca var şu camiada bi türlü hürrüyet gücünden sonra başarıyı yakalıyamadın umarım başarı olursun hakediyosun hocam senin kıymetini işi bilmiyen yöneticiler bilemez

murat sarı dedi ki...

hocam sizin adınıza inanın çok üzüldüm her şeyde bir hayır vardır yolunuz ve bahtınız açık olsun

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.