Cuma, Ekim 04, 2013

Paralarını alamayınca idmana çıkmadılar

Spor Toto 2. Lig takımlarından Bayrampaşaspor’un futbolcuları, Pazar günü oynanacak Ofspor maçının idmanına, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle çıkmadı.


FUTBOLCULAR İSYANDA
Arda Turan Tesislerinde saat 11.00'da yapılması planlanan antrenmana paralarını alamadıklarını ileri süren futbolcular takım halinde idmana çıkmadı. Futbolcular yaptıkları açıklamada, uzun süredir alacaklarını tahsil edemediklerini ve bu yüzden aldıkları toplu karar ile antrenmana çıkmadıklarını ifade ettiler. Çok iyi niyetle mücadele ettiklerini belirten futbolcular, "İyi niyetli davrandık. Ama bazı şeyler artık haddini aştı. Biz de böyle bir tepki koymak zorunda kaldık. Bu tepkimiz gerekli şeyler yapılmazsa sürecektir" dediler.Sıkıntının kısa sürede çözülmesini beklediklerini dile getiren futbolcular, çözülmediği takdirde tepkilerinin devam edeceğini vurgularken, "Burada herkes aile bakıyor. Uzun zamandır para almazsan nasıl idare edeceksin? Şu anki adımımız idmana çıkmamak. Maç günü geldiğinde ona da o zaman karar veririz. Bu takımın ne halde olduğunu kimse bilmiyor" diye konuştular.KİMSE NEDEN SAHİP ÇIKMIYORGeçen sezonki başarılı sonuçlara rağmen kulübe maddi ve manevi destek gelmediğini belirten futbolcular, "Bu kulübe sahip çıkmayanlarıda protesto ediyoruz. Takım olarak başarı yakalamak istiyoruz ama bu yolda yalnız bırakılıyoruz. Tüm Bayrampaşa'nın sesimizi duymasını istiyoruz. Birliktelik sağlanırsa başarı yakalanır. Mevcut yönetim üzerine düşen görevi yapmaya çalışıyor. Ama bir yere kadar. Ancak Bayrampaşa'nın ileri gelenlerinin kulübe sahip çıkmaması üzücü" diye konuştular.

ÇÖZÜM İÇİN UĞRAŞIYORUZ
Bayrampaşasporlu yöneticiler ise her kulübün yaşamış olduğu sıkıntılı dönemleri kendilerinin de geçirdiğini belirterek, en kısa sure içinde bu sorunu çözüme kavuşturacaklarını söylediler. Geliri olmayan ve sadece yöneticilerden gelecek paralarla ayakta kalmaya çalışan kulüplerde zaman zaman bu sıkıntıların yaşanabildiğini ifade eden yöneticiler, "Geçen yıl da ekonomik anlamda sıkıntılar yaşamıştık. Bu sezon da yine aynı şekilde ekonomik anlamda sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah kısa zamanda futbolculara hakları olan ödemeyi yapacağız" ifadelerini kullandılar.


KAYNAK: www.pasavizyon.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..