Pazartesi, Ekim 14, 2013

Konak Raciborz'a gidiyor

17 Ekim Perşembe günü UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Konak Belediyespor yeni bir ilki gerçekleştirmek için Polonya'da sahaya çıkacak.


Konak Belediyesi Polonya'ya Salı akşamı varacak. Çarşamba günü Raciborz'a geçecek Konak Belediyesi maçın oynanacağı Recreation Centre Stadı'nda Türkiye saati ile 14.00'te bir çalışma yapacak. Ardından Piast Kalesi turu ve her iki takım ile UEFA temsilcilerinin katıldığı maç yemeği yenecek. Perşembe günü Türkiye saati ile 15.00'de oynanacak karşılaşmaya giriş ücretsiz.


Polonya şampiyonu Unia Raciborz, İzmir'deki maç sonrasında ilk çalışmasını bugün yaptı. Raciborz Konak karşılaşması için Salı ve Çarşamba günleri birer çalışma daha yapacak. Polonya ekibinde Chinasa'nın dizinden bir sakatlığı bulunuyor.


İlk karşılaşmayı Alsancak Stadı'nda 2-1 kazanan Konak Belediye'nin tur atlaması için galibiyet veya beraberlik gerekiyor. Raciborz galibiyetlerinde is yalnızca 3-2 ve diğer gollü, tek farklı sonuçlar Konak'a yarıyor.


İlk maçı yayınlamadığı için tepki alan Türkiye devlet televizyonu TRT ise maç saatinde TRT1 kanalında "Böyle Bitmesin" isimli diziyi yayınlayacak.


Erdem G

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.