Salı, Ekim 15, 2013

İyi Bayramlar Dileriz

Yerel Futbol Sitesi olarak Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar; bayramın camiamıza, spor dünyamıza ve ülkemize mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ederiz.


Bayramlar, toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. İnsan olmanın önemini hatırlatan bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, kucaklaşmak ve kaynaşmak yönünde bizlere güzel fırsatlar sunmaktadır. Dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün ve mutluluğun pekişmesine vesile olan Kurban Bayramı'nın, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz.

Selam ve saygılarımızla…

2 yorum:

turgut öztürk dedi ki...

AMATÖRÜN DOSTU ARKADAŞI BİZIMLE BIRLIKTE CEFASINI ÇEKEN BU GUZEL AİLEYE TEŞEKKURLER.HEPİNIZIN VE BIZIMLE AYNI KADERİ PAYLASAN KUTSAL AİLELERİNİZLE MUTLU BAYRAMLAR DİLERİZ....
H.TAŞTEPE YÖNETİM KURULU ADINA

Selim AÇAN dedi ki...

Yerel Futbol Ailesi'nin kıymetli çalışanları,öncelikle Kurban Bayramınız Mübarek olsun diyor ve sonra Amatör Futbol camiasında bulunan tüm kulüplerimizin Bayramını en içten kalbi dileklerimle kutluyor ve Kurban Bayramı'nın bütün İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
SELİM AÇAN

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.