Pazartesi, Ekim 07, 2013

Gürele: Yıkım kararı siyasi

Kulüp binası hakkında yıkım kararı çıkan Merkezefendispor’da Başkan Şenol Gürele, kararın siyasi olduğunu öne sürerek Zeytinburnu Belediyesi’ne tepki gösterdi.



Gürele, Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada, “Zeytinburnu Belediyesi, siyasi görüşlerimizden dolayı 7 yıllık kulüp binamızı yıkma kararı çıkardı. Bu kararın meclis onayı yok. Belediye, bilardo, langırt, okey, satranç gibi oyunların oynanmasınnı ve halkın burada toplanmasını istemediği için
20m2 yer vererek yıkım olacağını belirterek, bize 24 saat süre verdi ve binayı terk etmemizi istedi. Biz de dava açarak yürütmeyi durdurduk. Bundan sonra belediye binanın elektrik ve doğal gazını keserek bizi zor durumda bıraktı” dedi.


“Yıkım kararı keyfidir” diyen Gürele, “Lokalimiz yeni bina olduğu için sadece tadilata ihtiyacı vardır, bu olay tamamıyla siyasidir. Belediye buraya yapacağı masrafla, ihtiyacı olan kulüplerimize yer yapsın” ifadelerini kullandı.


0mer2Başkan Gürele, belediye görevlilerinin kestikleri ağaçları tenis kortunda kuruttuğunu belirterek, “Spora verdikleri önem ortada” diye konuştu.


HABER: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

mustafa dedi ki...

Alınan kararın siyasi olma olasılığı mutlaka vardır. Diğer spor kuluplerinde siyasi partilerin içinde bulunan meclis üyesi , başkan başkan yardımcısı müdür müdür yardımcısı gibi konumlarda insanlar var ise. boyle bir şey olma olasılığı dahada yükselir. Sporumuzun içine siyaset giriyor olması çok acı utanç verici bir olay. spor alanı merkezefendi kulubune aitse merkezefendi tüm harcamalarını yapmışsa. yazık merkezefendispora. özmalı elinden almaktan başka bir olay değil bu !

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...