Pazar, Ekim 20, 2013

Güneştepespor futbolcu fabrikası gibi

Güneştepespor altyapıda başarılı çalışmalara devam ediyor. Kulüp son olarak iki futbolcusunu 1461 Trabzonspor, bir futbolcusunu Çanakkale Dardanelspor'da verdi.



Altyapısında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri çeken Güneştepespor Kulübü, Sakıp Gül yönetiminde çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezon u13, u16 ve  u19 takımlarında Sakıp hoca Yönetiminde şampiyon olarak dikkatleri çeken Sarı-Kırmızılı ekip birçok oyuncusunu da Galatasaray, Erciyes,  Turgutluspor, Sarıyer gibi bir çok profesyonel kulübe kazandırdı. Güngören ekibi 2013-2014 Sezonunda da Sakıp Gül ile yoluna devam ediyor.


Son olarak 1995 doğumlu Kerim'i Trabzon 1461 u19 takımına, 2000 doğumlu Doğukan'ı Trabzon 1461 u14 takımına, 1997 doğumlu Ebu Bekir Sünmezi' de Çanakkale Dardanelspor'a veren Güneştepespor giden oyuncularıyla gurur duyuyor.


Kulübün tek antrenörü olan Sakıp Gül "Aldığımız başarılı sonuçların yanı sıra profesyonel alt yapılara kazandırdığımız oyuncularla da işimizi ne kadar iyi yaptığımızı görüyoruz. 10 Yıla aşkın bir süredir Güneştepespor'dayım, bana verilen görevlerden hiç bir zaman kaçmadım. Gerekse malzemeci, gerektiği yerde idareci, her yerde taşın altına elimi soktum. Değerli başkanımız Ergün Edepali bana her zaman destek oldu. Ona buradan sonsuz teşekkür ediyorum. İşimin bu olduğuna inanıyorum. Futboldan başka hiç bir şey düşünmüyorum. Şu an kulübümde A takımdan Mini Minik takımına kadar tek tek ilgileniyorum. Yapacak çok işim olduğuna inanıyorum. Zaman zaman teklifler de alıyorum ama bana yapılan teklifler maalesef hedeflediğim noktalar değil" dedi.


HABER: EFKAN BUCAK


[gallery link="file" ids="86944,86945,86946"]

4 yorum:

bedrhn dedi ki...

Teşekkürler yerel futbol Teşekkürler Sakıp Gül

yasin kahrimanoğlu dedi ki...

Kralsın Mourinho SAKIP GÜL <3

kerim dedi ki...

Sakıp hocama ve bana destek olan herkese teşekkürler.

murat dedi ki...

Teşekkürler Sakıp Gül Teşekkürler Güneştepe

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.