Çarşamba, Ekim 23, 2013

Denizli Hanbat yeni sezonda Bozkurt'ta

Bozkurt İlçe Stadı'nın tadilat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Denizli Hanbat yeni sezondaki Kadınlar 2.Lig maçlarını evinde oynayacak.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Denizli Hanbat takımı basın sözcüsü Halil Pekdemir "2013-2014 TFF Bayanlar 2.lig maçlarını Denizli Bozkurt ilçesinde oynayacağız. Suni çim olarak zemini yenilenen sahadaki tadilat işleri hızla tamamlanmıştır. Güneş enerjisi sistemine bağlı olarak sıcak su tesisatı tamamlanmış, boya tadilatları yapılmış olan soyunma odalarında misafirimiz olan takımları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu hizmetlerin yapılmasında çok destek olan Denizli Bozkurt İlçe Gençlik spor müdürü Aytaç AvşarA Denizli Hanbat olarak teşekkürlerimizi bildiririz." dedi.


Pekdemir yeni sezon ile ilgili olarak da "Kura çekiminden sonra kolay bir grup gibi görünen 4.grup, özellikle dört denk takımın mücadelesine sahne olacaktır. Yeni kurulan, fakat iddialı transferleri ve özellikle 1.Lig tecrübesi olan oyuncuların yer alacağı Bursa Vatan Halk Oyunları, İzmir temsilcisi BESEMspor, Aydın'dan Nazilli Belediyespor ve Denizli Hanbat takımları arasındaki mücadele ilk iki sırayı belirleyecektir." derken Bozkurt'ta kendi seyircisi önünde oynayacağımı maçlarda Hanbat'ın konuk ekipleri elleri boş, fakat iyi ağırlanmış olarak göndereceklerini vurguladı.


Kulüp Başkanı Özlem Aksekili de görüşlerini 'Zorluk derecesi yüksek maçlar oynayacağız. Mütevazi bir kadroya sahib,z. Denizli'li kızlarımızın takımda daha fazla şans bulmaları için transfer yapmadık. Ağırlığı altyapıya vererek iki sene içinde, Denizli'li kızlarımız ile 1.Lig için iddialı bir takım olmayı hedefliyoruz. Mütevazı kadromuza rağmen ilk sıralardan kopmayacağız ve grubu en iyi yerde bitireceğiz. Hanbat'lı kızlar zoru sever. Baaşaracaklarına inanıyorum. 2013-2014 futbol sezonunda mücadele edecek  tüm bayan futbol takımlarına başarılar diler, kazasız, belasız, sakatsız ve fair play çizgisinde bir sezon geçirmek temennilerimi sunarım" olarak aktardı.


Takımın teknik sorumlusu Talat Çelik ise "Grupta kapalı kutu takım sayısı fazla. Kağıt üstünde İzmir BESEM, Aydın Nazilli Belediye ve Bursa Vatan Halk Oyunları takımlarının diğer takımlardan daha ağır basıyor, fakat kesin favorisi olmayan bir gruptayız. Çok süpriz sonuçlar alınabilir" derken, "Aydın  7 Eylül takımının da dikkate alınması gerekir. Fikstür geregi bu takımlarla maçlarımızı peşpeşe oynayacağız. Zorluk derecesi yüksek, stresli maçların peşpeşe gelmesi takım motivasyonunu olumsuz etkileyebilir. Bunun için önlemlerimizi şimdiden almaya başladık. Bozkurt'ta seyirci desteği ile alınacak galibiyetlerin üst sıralardaki yerimizi pençinleyeceği bir gerçektir. Mütevazi kadromuzla amacımız iyi futbol oynayarak üst sıraları zorlamak." ifadelerini kullandı.


Erdem G


[gallery link="file" ids="87677,87678,87679"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...