Pazartesi, Ekim 14, 2013

Akçakocaspor istediğini aldı

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Akçakocaspor, Eskişehir temsilcisi Eskişehir Sağlıkspor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını geride kapatan Akçakoca ikinci yarıdaki oyunu ile maçtan beraberlikle ayrıldı.


Eskişehirspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam maçtan önce takımın soyunma odasına gelerek başarılar diledikten sonra, malzeme yardımı  sözü verdi. Akçakoca’dan gelen bazı seyirciler tribündeki yerlerini aldılar. Statta emniyet mensuplarından 4 adet polis memuru vardı. Her iki takım beraberliğe razı bir oyun sergilediler. Müsabaka güzel bir havada oynandı. Düzce bölgesini  bölgesel amatör ligde başarı ile temsil eden ve ilk üç maçındanda galibiyet ile ayrılan Akçakocaspor deplasmanda Eskişehir Sağlıkspor ile ligin dördüncü haftasında karşılaştı. İlk üç haftayı kayıpsız kapatan Akçakocaspor ilk puan kaybını Eskişehir Sağlıkspor karşısında verdi. Zorlu deplesmandan puan almayı başaran temsilcimiz, yenilgisiz bir şekilde yoluna devam ediyor.
 
Maçın 28.dakikasında Eskişehir Sağlıkspor İlkcan Kaya'nın attığı gol ile 1-0 ön geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Akçakocaspor ilk yarıyı geride tamamladı. İkinci yarıya daha hızlı başlayan Akçakocaspor geliştirdiği ataklar ile rakip kalede gol aradı. Maçın 75. dakikasınd Akçakocaspor Coşkun ile golü buldu 1-1. İkinci gol için rakip kalede baskı kuran Akçakocaspor aradığı golü bulamadı. Zorlu Eskişehir deplesmanından 1 puan ile ayrılan Akçakocaspor puanını 10'a çıkardı,Eskişehirsağlıkspor ise 5 puanda kaldı.Akçakocaspor haftaya kendi sahasında aynı ilin takımı olan Beyköybelediyespor ile karşılaşırken,Eskişehir Sağlıkspor deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacaktır.


Stat: Abdurahman Temel
Hakemler: Ramazan Kızılarslan,Ahmet Ercan,Mehmet Dura
Eskişehir Sağlıkspor: Ahmet,Serkan, Mehmet, Fethi, Cengiz, İlyas, Oğuzhan, Ahmet, Ömer Faruk, Mertcan, İlkcan
Akçakocaspor: Hilmi,Kadir,Savaş,Levent,Fatih,Murat,Tolga,Onur Yüksel,Çoşkun,Onur Kardeniz,Batuhan
Sarı kart: 60.dak.Onur Akdeniz (Akçakocaspor)
Goller: dak.28 Eskişehirsağlık,85.dak.Çoşkun Akçakocaspor
 
HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="86290,86289"]


 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor'da Güven veda etti

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinde Şile Yıldızspor'da antrenör Kerem Güven yeşil beyazlı ekibe veda etti.