Pazartesi, Ağustos 12, 2013

Zorlu maçın galibi Selvispor

İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele edecek olan Selvispor'la 2.Grup'ta yer alan Vardarspor'un hazrlık maçında galip gelen taraf, 2-1'lik skorla Selvispor oldu.



Karşılaşmanın ilk yarısında pozisyona giren Vardarspor oldu. Mustafa, Muhammed ve Veysel ile yakaladıkları pozisyonlarda Selvispor kalecisi Tuğrul'u geçemedi. İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran Selvispor, Vardarspor kalecisi İlker'in elinden kaçırdığı topta Özer'in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.


İkinci yarıda Selvispor tecrübeli oyuncusu Özer ile farkı ikiye çıkarttı 2-0. 65.dakikada Vardarspor'da kazanılan penaltıyı tecrübeli stoper Mehmet ağlara gönderdi 2-1.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Selvispor, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Oyunun ikinci yarısında her iki takımında teknik heyeti tüm oyuncularına şans verdi.


Selvispor'da izinli Fatih,Hakan,Faruk ve yeni transfer Ahmet Mert ile sakat olan Özkan takımda yer almazken, Vardarspor'da da orta sahanın başarılı ismi Önder ile santrafor Muammer takımlarındaki yerlerini alamadılar. Selvispor'un diğer bir yeni ismi tecrübeli stoper Serhat Büyükbayrak ikinci yarıda oyuna dahil oldu.


Kamptan dönen Selvispor, daha diri bir görüntü sergilerken, Vardarspor'un özellikle defans hattı neredeyse hatasız oynadı. Gol yollarında zorluk çeken Fatih temsilcisinin bu sıkıntısını gidermek için transfer çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Nişantaşıspor oyuncu ve teknik heyeti de mücadeleyi izleyenler arasındaydı.


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


[gallery columns="5" ids="74136,74137,74138,74139,74140,74141,74142"]

1 yorum:

ilker kurtuluş dedi ki...

selvispor'un yardımcı antrenörü gerçekten maçı çok iyi yönetti.teşekkür ederim..

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.