Cumartesi, Ağustos 03, 2013

Zonguldak’ta hareketli günler sürüyor

 Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Zonguldakspor’da transfer çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Kırmızı-Lacivertli ekiple iç ve dış transferde  anlaşan futbolcular kulüp binasına gelerek görüşme yaptılar.

Şu ana kadar iç transferde; Hüseyin Yılmaz, Faruk Öcal, Burak Et, Kaleci Ahmet Arat’la nikah tazeleyen Kırmızı-Lacivertli ekip, dış transferde de Düzcespor’dan forvet oyuncusu Eren Üntürk,Yeni Amasyaspor'dan defans oyuncusu Ayhan Kaya, Devrek Belediyespor’dan Emrecan Özbay, Fatsa Belediyespor Cem Akbaba, Kdz. Ereğlispor’dan Aytunç Topaloğlu,   Asmaspor’dan 1990 doğumlu ön libero ve orta saha oyuncusu Çağdaş Aşkar, forvet Suat Kerçin, kaleci Anıl kalyoncu  ile sözleşme imzalamıştı. Kırmızı-Lacivertli ekip dün dış transferde Erdemirsporlu Tolga Çelme,  Belediyespor Meskispor'dan Ahmet Bağış ve geçen sene takımda yer alan sol bek Ferhat  Samancı ile bir görüşme yaparak anlaşmaya  vardı. Zonguldakspor’da transfer çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

HABER-FOTOĞRAF: ERCAN AYGÜN
KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...