Cuma, Ağustos 09, 2013

Tozkoparan Birlikspor'da Vardarcı dönemi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor, Teknik Direktör Behçer Vardarcı ile anlaştı.



9188


Behcet Vardarcı 1978 yılında Tozkoparan birlik spor'un hem kurucularından hem de ilk futbolcularından. 1978-1985 yılları arasında kulübün hem oyuncusu hem de teknik adamlığını yaptı. Kendisine Tozkoparan Birlik spor denildiğinde" Şimdiki modern imkanlar daha fazla, eskiden top alanları çok idi. Çocuklar evlerinden çıkar çıkmaz top sahası diye her yerde top oynardı. Bizlerde sokakta dolaşırken başarılı çocukları takip ederek kulübe alırdık. Şimdi sahalar yetersiz. Bu vesile ile ancak dar imkanlarla futbolcu yetiştiriyoruz. Bizler Tozkoparan Birlikspor olarak uzun vadeli planlar yaptık. A takımını gece idmanları ile altyapıyı da gündüz çalıştırmak suretiyle devam ediyoruz. Bir sahamız var 10 takım çalışıyor"dedi.


Sporcuların yetiştirilmesini konusunda" her çocuk on yaşına geldiğinde aileler muhakkak çocuklarını bir spor dalına yöneltsinler. Çünkü o yaştan sonra yönelmeyen çocuklar başka konulara eğilim gösteriyorlar. Sporcular çevresinde sevilir, taktir edilir, sporda sağlık vardır, arkadaşlık ve saygı vardır"dedi.


Tozkoparan Birlikspor A takım kaptanı Serkan Çırık" Hocamızın eğitiminde takımımızı yeni bir kan geldi. Hedefimiz şampiyonluğa gitmektir"dedi. takım futbolcusu Gökhan Erkal" Yeni yeni sezon açılıyor. Geçen seneki arkadaşlarımızla daha iyi duruma geleceğimize inanıyoruz" dedi.


KAYNAK: www.gungoreninsesi.com


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.