Pazartesi, Ağustos 12, 2013

Topçular, temiz bir sayfa açtı

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Topçularspor yeni sezona yeni ve daha güçlü bir yönetimle giriyor. Başkan Fatih Kulaksız "Temiz bir sayfa açtık" dedi.



Geçen sezon 1. Amatör Lig'de başarılı bir performans sergileyen Mavi-Beyazlı Eyüp temsilcisi, yeni sezon öncesi gittiği kongrede yönetimini yeniledi. "28 Temmuz 2013 tarihi itibarıyla temiz bir sayfa açtık" diyen Topçularspor Kulüp Başkanı Fatih Kulaksız, "Amacımız Topçularspor'un bölgemizde önemli bir sivil toplum kuruluşu haline gelmesi... Sportif faaliyetlerin dışında kültürel alanda da ilçemize ve insanımıza hizmet etmek istiyoruz. Aktif üyelerimizle, kulübe gönül verenlerle, semtimizin insanlarıyla birlikte bir camia olmak amacındayız" dedi.


Dört yıldır kulüpte hem başkanlık hem teknik adamlık hem de futbolculuk yaptığını hatırlatan Kulaksız, "Artık yalnızca kulüp başkanıyım. Faal futbol hayatımı noktaladım. Takımı da teknik direktör Sinan Balılar'a emanet ettik. Artık yönetime konsantre olacağım. Topçularspor bundan böyle kurumsal bir yapıya kavuşacak" diye konuştu. Kulaksız mevcut lokallerinde iyileştirme çalışmalarına başlayacaklarını ve burayı komple bir spor tesisine çevirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.


Topçularspor Kulübü'nün yeni yönetim kurulu şöyle;


Başkan: Fatih Kulaksız
2. Başkan: Yusuf Ziya Bektaş Köseoğlu
Mali İşler Sorumlusu: Yalçın erken
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: M. Akif Kaya
Genel Sekreter: Murat Yuvarlak
Futbol Şube Sorumlusu: Erdal Kazar
Genel Kaptan : Servet Kıran
Altyapı Sorumlusu: Fatih Yıldız


Disiplin kurulu
Başkan: Necmettin Yaşar
Üye: Eyüp Çelik
Üye: Nizamettin Bilgin


Denetleme kurulu
Başkan: Nejat Taner
Üye : Hakkı Becerir
Üye : Kadir Alçep


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.