Çarşamba, Ağustos 07, 2013

Tepecikspor, İstanbulspor ile yenişemedi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Tepecikspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İkinci hazırlık maçında İstanbulspor’a konuk oylan Tepecikspor, Bölgenin eski hakemlerinden Adnan Karataş’ın yönettiği karşılaşmada rakibi ile golsüz berabere kaldı.




Tepecik’te bulunan İstanbulspor tesislerinde oynanan karşılaşmada bütün oyuncularına şans veren iki takım teknik direktörleri, oyuncularını yakından görme imkanı buldu. Tepecikspor’da yeni transferlerden Suat ve Yılmaz, hafif sakatlıkları bulunan Feyyaz ile Mehmet Uzun forma giymezken, Teknik Direktör Enver Şen, diğer oyuncularının tamamına şans verdi. 30’ar dakikadan üç devreli oynanan hazırlık maçında ilk 30 dakikada Tepecikspor şu kadro ile mücadele etti. Ramazan, Muharrem, Serkan, Recep Onur Çelik, Adem, Güray, Serdar, Eser, Vedat, Safa ve Kemal. İkinci 30 dakikada ise kelede Ümit, Fırat, Cenk (Muharrem), Adem, Kemal (Kubilay), İlker, Caner, Onur Çubukçu, Türker (Selim Peker), Vedat, Recep Onur Çelmik (Deniz). Takım olarak iyi görünen fakat yapılan yorucu idmanlardan sonra yorgunlukları gözlerden kaçmayan oyuncuların çoğu, saha zemininin bozukluğundan şikâyetçi oldular. İstanbulspor karısında gol yollarında hiçbir etki gösteremeyen Tepecikspor, savunmasında da bol bol açıklar verdi. Pendikspor maçından sonra İstanbulspor ile ikinci maçını oynayan yeşil-beyazlılarda genel anlamda görüntünün ilerisi için iyi olduğu da gözlerden kaçmadı. İkinci yarıda kaleyi koruyan genç file bekçisi Ümit, yaptığı kurtarışlarla bu takımda yer alacağını göstermiş oldu. Kendine güvenen ve ustu oyuncular gibi sahada sırtarmayan Ümit, iyi kaleci olacağı yaptığı kritik kurtarışlarıyla herkese göstermiş oldu. 

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...