Cuma, Ağustos 16, 2013

Sultanbeyli Belediyespor'da keyifler yerinde

2013-2014 sezon hazırlıklarına Nevşehir Suhan Otel'de başlayan Sultanlar, Salı günü yaptığı tek antrenmanla kamp programına start verdi. Yeşil beyazlılar kampta yaptığı ilk hazırlık maçından da 3-0 galibiyetle ayrıldı.Çarşamba günü,  sabah antrenmanına saat 7:00 da başlayan Sultanbeyli Belediyespor kondisyon ağırlıklı çalıştı. Akşam antrenmanında teknik - taktik çalışma yapan Sultanbeyli Belediyespor' da futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik ekibi sevindirdi.


2013-2014 sezonunda çekilen kuralar sonucu 9. gurupta yer aldı. Çekilen kuralar ardından kuraları değerlendiren Kulüp Başkanı Dursun Ali Kaba " öncelikle Bölgesel amatörde mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum. Biz Sultanbeyli Belediyespor olarak 9.gurubu lider tamamlayıp play off larıda en iyi şekilde geçip hedeflediğimiz 3.lige çıkmak istiyoruz. Çekilen kuraların tüm takımlara hayırlı olmasını temenni ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Sultanbeyli Belediyespor'dan net galibiyet
Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele edecek olan Sultanbeyli Belediyespor, Nevşehir'de oynadığı hazırlık maçında 3.Lig ekiplerinden Belediye Vanspor'u, 3-0 mağlup etti. Maça Volkan Emrah Cihan Erol Halim, Canberk, Kemal, Sertaç, Burak, Sabur ve Bülent onbiriyle başlayan Sultanlar, oldukça istekli ve hırslıydı. Maçın 12. dakikasında genç yeteneği Sabur'un gölüyle 1-0 öne geçti. Oyun kontrolünü bir an olsun bırakmayan sultanlar, organize geliştirdiği atakla 25.dakikada tecrübeli ismi Bülent Çakmak'la farkı ikiye çıkardı. 2-0  Belediye Vanspor'un zaman zaman geliştidiği atakları engelleyerek takım savunmasını ön plana çıkardı ve ilk yarı Sultanbeyli Belediyespor un 2-0 lık üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci yarıya 7 değişiklikle başlayan Sultanbeyli Belediyespor, dakikalar 75'i gösterirken, yeni transferlerden Burak Gürsoy'un attığı golle skoru 3-0'a getiridi. Kalan sürede istediklerini sahaya yansıtan Sultanlar maçı rahat bir skorla kazanmasını bildi.

 

KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org


[gallery columns="5" ids="74825,74824"]


Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...