Pazar, Ağustos 11, 2013

Serhat ve Ahmet Selvispor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Selvispor, Halide Edip Adıvarspor'dan Serhat Büyükbayrak ile Leventspor'dan Ahmet Mert ile anlaştı.


Serhat Büyükbayrak kimdir?
2.Lig’de 223 maçı, 3.Lig’de 42 maçı ve Türkiye Kupası’nda da 6 kez mücadele eden tecrübeli stoper, geçen sene amatör lige dönüş yapmış ve Halide Edip Adıvarspor’da stoper oynamasına rağmen rakip filelere 9 kez gol atmıştır. 1981 doğumlu stoper Gaziosmanpaşa, Küçükköy, Çankırıspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve 2 sezon önce de yine Gaziosmanpaşaspor’da forma giymişti.


Ahmet Mert kimdir?

Futbola Çayırbaşı altyapısında başlayan, iki sezon Çayırbaşı altyapısında forma giyen, sonrasında iki sezon mavi beyazlı Sarıyer formasını terleten oyuncu, altyapısını tamamladıktan sonra, Denizlicilk İşletmeleri takımına transfer olmuş, 3 sezon üstüste  bu takımın formasını giymiş, 2004-2005 sezonunda Çıksalın takımına transfer olmuş ve bu takımla şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 2005 Ağustos ayında Leventspor'a transfer olan 30 yaşındaki orta saha, bu dört buçuk aylık Seyrantepe Yeşilce macerası haricinde, dokuz sezondur aralıksız kırmızı siyahlı formayı terletiyordu. Deneyimli orta sahanın Levent takımıyla 1 Türkiye Şampiyonası deneyimi (4 Mayıs 2007 Cuma-1.Kademe yarı finali-Zonguldak Bld:2-Levent:1) bulunuyor.

Halide Edip Adıvarspor forması giyen Serhat Büyükbayrak ile Leventspor forması giyen Ahmet Mert, geçtiğimiz sezon Spor Akademisi Stadı'nda oynanan maçta her ikisi de kaptan olarak sahadaki yerlerini almışlardı.



HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

2 yorum:

ilker kurtuluş dedi ki...

serhat büyükbayrak'ın kariyeri gerçekten çok iyi...

erdoğan özcan dedi ki...

selvispor gercekten büyük iş başardı.sezon başından bu yana kadrosuna hem isim hem kariyer olarak büyük futbolcular kattılar.son olarak üst liglerde oynamış tecrübeli bir kaleci alırlarsa gruptan 1. çıkarlar.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.