Pazar, Ağustos 04, 2013

Serdivanspor çalışmalara başladı

Bölgesel Amatör Lig’e  (BAL) 2 yıllık aradan sonra dönen Serdivanspor , 2013-2014 sezonuna “merhaba” dedi.
Kazımpaşa Sahası’nda ilk çalışmasını gerçekleştiren Sarı-Siyahlı takımda , hedef ; şampiyonluk. Geçtiğimiz yıl Süper Amatör Ligde Grup, Play-Off ve Valilik Kupası şampiyonu olan ve bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Serdivanspor , ilk antrenmanını Kazımpaşa Sahası’nda yaptı.

Takviye için görüşmelerini devam ettiren Serdivanspor’un, Çanakkale Dardanelspor, Arnavutluk’tan , Galatasaray A2 ve Beşiktaş A2 Takımı’ndan bazı oyuncuları izlemeye aldığı ve anlaşma sağlaması durumunda kadrosuna katacağı belirtildi. Öte yandan Serdivanspor geçtiğimiz yıl takımda forma giyen Enes Buruşoğlu, Enes Salpat, Ertuğrul Akbulut, Gökhan Çekiç,  Fatih Şahin, Gökhan Kazan, Özgür Özkan, Kemal Bağdatlı, Hakan Yılmaz, Uğur Alemdar, Caner İlaçan ve Bünyamin Özmert ile yeni sezon öncesinde anlaşma sağladı.

İbrahim Şamlı Başkanlığındaki Serdivanspor kampa gitmeyerek , yeni sezona kendi sahasında yapacağı idmanlarla hazırlanacak.  Hazırlık maçları ise Bayram sonrasında start alacak.  Sarı-Siyahlı takımın Genel Kaptanı İsmet Yaşa , İlk antrenman öncesi takım kaptanı Özgür Özkan ile birlikte sporculara konuşma yaptı.

Genel Kaptan Yaşa ;” Hedefimiz 3. Lig. Çıksalın bunu başardıysa bizde başarırız. Serdivanspor’da kimsenin parası kalmamıştır. Bir dönem 100 bin lira transfer para harcadık. Özel bir hastaneye 78 bin lira para verdik. Sporcularımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Ancak Serdivanspor forması altında sakatlık olursa bakarız. Bu saaten sonra halı saha ve diğer kulüp dışı maçlarda sorumluluk bize ait değildir ve bu kriterlere uymayanlar yollarımız ayrılır. “ dedi.



Yeniler

Serdivanspor’da antrenörü Reşat Salpat ise , 2013-2014 sezonu öncesinde iddialı konuştu.  Antrenör Salpat ; “Hedefimiz grubu şampiyon olarak tamamlayı 3.Lige çıkmak. Kadromuzu en az 3 genç futbolcu takviye yapacağım. Önümüzde 2 aylık bir dönem var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendireceğiz. sezona eksiksiz olarak gireceğiz. Serdivan’a yakışan takımı sahada taraftarımıza izlettireceğiz” şeklinde konuştu.

Antrenör Reşat Salpat nezaretinde çalışmalarına başlayan Sarı-Siyahlı takım, dış transferde As Akyazıspor’dan Semih Zafer, Sakarya Demirspor’dan Semih Topçuoğlu ve Hüseyin, Söğütlüspor’dan Onur Kalyoncu, Kuzulukspor’dan Savaş’ı bünyesine kattı. Serdivanspor’lu futbolcuların Valilik kupası sevincine ortak olan Samet Deşiş, tekrar yuvaya döndü.


HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.