Pazar, Ağustos 04, 2013

Ozanlargücü özür diledi

Sakarya 2. Amatör Lig ekiplerinden Ozanlargücü, geçen sezon bir maçta hakem Ferhat Alkan'a karşı yapılan ve mahkemeye taşınan fiili ve sözlü saldırıları dolayısıyla özür diledi.

Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig'den düşen Ozanlargücüspor 23 Mart'ta Karaman Sentetik Saha'da oynanan maçta Karapürçekspor ile karşılaşmış, bu maçta Ozanlargücüspor Kulüp Başkanı Muhittin Yazgan olmak üzere bazı futbolcular, müsabakanın hakemi Ferhat Alkan'a sözlü ve fiili saldırı teşebbüsünde bulunmuşlardı. Bunun üzerine olay adli makamlara sevk edilmişti. 2. Amatör Lig'e düşen Ozanlargücüspor, önceki gün Ferhat Alkan'a yaptıklarından dolayı pişman olduklarını ve tüm spor camiasından özür dilediklerini söyledi.

Ozanlargücüspor Kulübü'nün yaptığı açıklama aynen şöyle:

"Bilindiği üzere 23 Mart 2013 Tarihinde Karaman sahasında oynadığımız Karapürçekspor karşılaşmasında , takım oyuncularımızın müsabaka hakemine yönelik sözlü ve fiili saldırı teşebbüsü sebebiyle, müsabaka yarıda kalarak olay adli makamlara sevk edilmişti. Adli süreç devam ederken, olaya karışan ilgili sporcularımız Samet Özkaya, Hakan Bodur ile Kulüp başkanımız Muhittin Yazgan'ın yaptıkları eylemlerin spor kültür ve prensiplerine aykırı olduğunu, toplum vicdanını rahatsız ettiğini, iyi birey yetiştirme amaçlı spor ruhuna ters düştüğünü üzüntü ve pişmanlıkla kabul ediyoruz. Bu sebeple oluşan saldırıya muhatap olan müsabaka hakemi Ferhat Alkan'dan , Sakarya Futbol Hakemleri Kurumundan ve tüm spor camiasından özür diliyoruz. Ortaya çıkan durum itibariyle, kulübümüzün, yönetim ve sporcu bazında benzeri durumlarda adının anılmayacağını temin ederek, bundan sonraki süreçte spor kamuoyu tarafından kulübümüzün takibini rica ederiz."


HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.