Cuma, Ağustos 16, 2013

Ozan Şala Zaferspor'da

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Zaferspor, başarılı oyuncu Ozan Şala ile anlaştı.

Yüksek tekniği ile dikkat çeken oyuncu futbola Altınovaspor'da başladı. 5 sezon Altınova  forması giydikten sonra Avcılar temsilcisi M.Kemalpaşa ile anlaşan Ozan Şala, 2006-2007 sezonunda Avcılar temsilcisi ile Süper Amatör Lig'de mücadele etti.



2008-2009 sezonunda Osmaniye İstiklal forması giyen tecrübeli oyuncu 2010-2011 sezonunda semtinin takımı Zeytinburnu Hürriyetspor ile anlaştı. Zeytinburnu temsilcisinin 2.Amatör Lig'den 1.Amatör'e, daha sonrasında da Süper Amatör Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan oyuncu geçen sezon ara transfer döneminde Z.Yıldızspor ile anlaştı. Geçirdiği sakatlık sonrasında Z.Yıldızspor'un son maçlarında forma giyemeyen orta saha oyuncusu bu sezon Zaferspor'u şampiyonluğa taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Tecrübeli oyuncu ''Takımda birçok yıldız oyuncunun olduğunu, başarıya ulaşmak için tüm güçleriyle mücadele edeceklerini'' belirtti. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen gol yollarında da oldukça etkili olan Ozan Şala, attığı frikik golleri ile de tanınıyor.


HABER: ERDEM SAĞOLAN
FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

2 yorum:

Cem dedi ki...

Kral harbiden kral. Adamın eksik yazdığın çok yönü bile var. Bu adam prof nasıl olmamış buda Türk futbolunun ayıbı heralde sizin yazdığınız bir haber için adamı izledim sonra 4 maçını daha izledim. Mükemmel bir 10 numara. Allah ona sağlık ayaklarını kuvvet versin. Böyle yetenekler çok zor gelir. Onun su an profa götürseler ligi kasıp kavurur.

Gözlemci dedi ki...

Amatörde gördüğüm en yetenekli 10 numara şüphesiz.Bal ligi falanda dahil.İzlemesi keyif veren nadir adamlardan biri.Maçlarını izlemeyenler olabilir gidin izleyin ve neden bunları yazdığımı anlıycaksınız. Profesyonel olmaması inanılmaz gerçekten.Kısmet sans futbolda çok büyük yere sahip bu adama denk gelmemiş demek ki.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.