Çarşamba, Ağustos 07, 2013

Muhammed Altunay Bağcılarspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 3.grupta mücadele edecek Bağcılarspor, Muhammet Altunay'ı renklerine bağladı. 

1990 doğumlu sol kanat oyuncusu futbola Merterspor'da başladı. Merterspor ile tüm altyapı  kategorilerinde forma giyen Muhammet Altunay, Merterspor'un Süper Amatör'de mücadele eden kadrosunda da yer aldı. 

2011-2012 sezonunda Vardarspor ile anlaşan başarılı oyuncu Vardarspor'un yükselme grubuna kalma mücadelesinde Bağlarbaşı'na penaltılarla elendiği maçta da forma giydi ve bir golün sahibi oldu. 2012-2013 sezonunda Alibeyköyspor ile anlaşan genç oyuncu ara transfer döneminde yükselme grubu iddiasını sürdüren Selvispor'a geçti. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Futsal takımında forma giyen Muhammet Altunay, Malaga'da düzenlenen Avrupa Üniversitelerarası Futsal Şampiyonası'nda 4.'üncü olan İstanbul Üniversitesi Futsal takımı kadrosunda da yer aldı.  Sürati ve attığı gollerle dikkat çeken Muhammet Altunay, bu sezon Bağcılar forması altında mücadele edecek.

HABER: ÖNER YIĞRIK

1 yorum:

Veysel GEÇER dedi ki...

Sevgili,M.Altunay kardeşim futsal ligin deki başarılarını tebrik ediyorum ,bu lig de adından epeyce söz ettirdin.Sen de takdir edersin ki senin bu başarın da SELVİSPOR un katkısı büyük .Bizin iznimizle futsal da oynayabildin.Ayrıca kulbünle yaptığımız protolol ,sen ve kulübün tarafından unutulmuş veya bizi uyutmaya çalışıyorsunuz ki sen BAĞCILAR spor da çalışmalara başlamışsın.En azında bizim ile görüşme nezaketinde bulunsa idin.Aramızdaki resmi protokolu hatırlatmak isterim hem okul takımının yetkililerinin de dikkatini çekerken,böylelikle BAĞCILAR spor da bu konunun üzerinde gerekli hassasiyeti umarım gösterecektir.Bu gün bize yarın size ,kulüpler oyuncuların oyuncağı olmamalıdır.Bilgilerinize arz ederim.saygılarımla.SELVİSPOR adına Veysel GEÇER

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.