Cumartesi, Ağustos 03, 2013

Mahmutbeysporlular iftarda buluştu

İstanbul 1.Amatör Lig takımlarından Mahmutbeyspor yeni sezon öncesi iftar yemeğinde bir araya geldiler.


Mahmutbeyspor Bağcılar Amatör Spor Kulüpler Birliği Lokalinde verilen iftar yemeğine Onursal Başkan Mümin Gürsu, Kulüp Başkanı Vural Sarp, yöneticilerden Mümin Tartar, Özkan Aydın, M.Emin Yumurtacı, Yaşar Kıratlı, Osman Kılıç, Erkan Turan, Köksal Canik eskiden Mahmutbey sporun Formasını giyen şimdilerde Profesyonel olan Beşiktaşlı Hasan Türk, İBB Muhammet, Güngören Bel Ömer Sakaryaspor Enes, Mimin, Erhan, Eyüpspor Oğuzhan, Berkant, Adıyamanspor Gökhan Mahmutbey sporun yeni sezon öncesi iftar yemeğine katılarak moral verdiler.


Bağcılar Amatör Spor kulüpler Birliği Lokalinde verilen İftar yemeğini Mahmutbey spor Genel Sekreteri Mümin Tartar kendi elleri ile hazırladığı yemekleri servis yaptı.


vursalsarp


Mahmutbeyspor kulüp Başkanı Vural Sarp yaptığı açıklama, ''2013-2014 Sezon öncesi toplanıp hem de hep birlikte İftar açalım dedik. Genel olarak hedeflerimiz başarı doğrultusunda olsa da her sezon bir önceki sezonun üzerine bir şeyler daha koyabilmeyi hedefliyoruz. Sezon sonunda oturmuş kadromuzdan üç dört oyuncumuzun Profesyonel takımlara transfer oldular. Bu kardeşlerimizin yerine Bazı bölgelere alt yapıdan oyuncu çıkartarak güçlenmeyi hedefliyoruz. Yeni sezonda da zevkli ve heyecan dolu maçlar oynayan bir Mahmutbey spor sahada olacak. Bizlere destek veren maddi manevi yardım eden herkese teşekkür ederim. Bizler sadece kurucu olduk ve gençlerimize önderlik etmeye çalıştık. Bu işlere gönül verecek arkadaşlarımıza her kademede ihtiyacımız vardır. Yıllar sonra ardımıza baktığımızda bizlerde güzel bir şeyler yaptık diyebilmek istiyorsak biraz duyarlı olmamız gerektiğine inanıyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diler, sakatlıkların en az olduğu hatta mümkünse hiç yaşanmadığı centilmenliğin en üst seviyede olduğu bir sezon olmasını temenni ederim'' dedi.


DSC_4998


Mahmutbey spor Genel Sekreteri Mümin Tartar da yaptığı açıklamada, ''2013-2014 Futbol sezon öncesi ilk kez toplanıyoruz toplantı yaparken geçmişte bize de forma giymiş eski oyuncular ve yeni sezonda forma giyecek oyuncularımızla birlikte topluca iftar açmak istedik Başkanımız ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte bugün burada hep birlikte iftar açtık. Pazartesi itibari ile takımız yeni sezon çalışmalarına başlayacaktır''dedi.


DSC_4995


Beşiktaş'ın genç yıldızı Mahmutbeyspor'da yetişen ve Mahmutbeysporun gururu olan Hasan Türk de yaptığı açıklama, ''burası benim yetiştiğim kulüp. Burada bana emek verdiler. Mahmutbeysporun yeri bende ayrıdır. Mahmutbeyspor'da güzel günlerim geçti buradan ayrı olsam da kalbim burada.  Bugünde eski arkadaşlarımla birlikte İftar yemeğine katıldım ve eskileri yad ettik'' dedi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery columns="5" ids="72766,72764,72763,72760,72761,72762,72759,72758,72757,72756"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.