Perşembe, Ağustos 08, 2013

Konak Belediye iyi başladı

 UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi eleme grubu ilk karşılaşmasında temsilcimiz Konak Belediyespor rakibi NSA Sofia takımını 2-0 mağlup etti.


Karşılaşmaya yıldız oyunusu Cosmina Duşa’yı kulübede tutarak başlayan İzmir ekibini 9.dakikada Cansu Yağ’ın kullandığı serbest vuruşta Sibel Duman 1-0 öne geçirdi. Genellikle Konak kontrolünde geçen ilk yarıda başka gol olmadı.


İkinci yarıda da pozisyon üstünlüğü olan ancak maçı kopartacak golü bir türlü bulamayan Konak Belediye’de Hüseyin Tavur son yarım saate girilirken Cosmina Duşa’yı oyuna aldı. Duşa ile tehlikeler yaratan Konak en sonunda Sevgi Çınar ile 75.dakikada farkı ikiye çıkarttı. Maçı tamamen kontrolü altında tutan Konak Belediye’nin daha farklı galibiyetini son vuruşlardaki hatalar ve on kurtarış ile iyi bir karşılaşma çıkartan Bulgar kaleci Shahanska engelledi.


Gruptaki diğer karşılaşmada ise ev sahibi Sarajevo Cardiff’i 3-0 yendi. Konak 10 Ağustos’ta Sarajevo ile büyük olasılık ile grup birincisini belirleyecek bir karşılaşmaya çıkacak.


STAD : Asım Ferhatovic
HAKEMLER : Vesna Budimir (CRO), Lada Rojc (CRO), Jasmina Tupaja (BIH)
NSA SOFIA : Shahanska, Sarbinska, Tsekova, Topalova (46’ Kireva), Papazova, Radoyska, Petrakieva, Koshuleva (58’ Petkova), Popadiynova (89’ Gagova), Razhgeva, Gospodinova
TEKNİK SORUMLU : Stanislava Tsekova
KONAK BELEDİYESPOR :
Fatma Şahin, Didem Karagenç, Didem Taş, Gamze Iskeceli (46’ Ceren Nurlu), Yaşam Göksu, Sibel Duman, Esra Erol, Raluca Sârghe (88’ Eylül Elgalp), Cansu Yağ, Hilal Başkol (58’ Cosmina Duşa), Sevgi Çınar
TEKNİK SORUMLU  : Hüseyin Tavur


Erdem G

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.