Pazartesi, Ağustos 19, 2013

Kilimli Belediyespor'da çalışmalar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor’da sezon hazırlıkları devam ediyor.



Fikstür çekimi ile birlikte ilk maçını kendi evinde Sultangazi ile yapacak olan Sarı-Siyahlı ekipte, Teknik Direktör Sedat Özbağ nezaretinde çalışmalar günde çift idman yapılarak devam ediyor.
Öğleden önce kros ve kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştiren Sarı-Siyahlı ekip, akşamüzeri ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştiriyor.

Sedat Hoca, idman esnasında futbolcuların yaptıkları hataları söyleyerek onları sık sık uyarıyor. Sahada koşmayan, görevini yapmayan futbolcunun asla forma yüzü göremeyeceği yönünde onlara şimdiden uyarılarda bulunuyor. Kros ve kondisyon idmanlarını arttıran Sedat Hoca, fizik yüklemesi ile futbolcuların sahada yorulmak bilmeden maç boyunca oynayabilecek düzeye gelmeleri için çalıştığını kaydetti. Yardımcı Antrenör Taner Ertaş’ın göreve başlamasıyla birlikte omuzlarından büyük bir yük kalkan Teknik Direktör Sedat Özbağ, ise yaptığı açıklamada, hedefe koşan bir takım oluşturacaklarını ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Yapacakları nokta transferlerle birlikte kampa kadar eksiklikleri tamamlayacaklarını belirten Teknik Direktör Sedat Özbağ, lige iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

HABER-FOTOĞRAF: ERCAN AYGÜN
KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.