Pazartesi, Ağustos 12, 2013

Kanarya yeni yetenekler peşinde

Küçükçekmece ilçesinin köklü kulüplerinden olan Kanaryaspor Türk futboluna ve altyapısını güçlendirmek amacı ile futbol okullar açtı.


Eski Beşiktaşlı ve birçok Profesyonel kulüpte yıllarca top oynamış olan Ozan Yörükcü Koordinatörlüğün de gerçekleşen Futbol okulları hafta sonları eğitimini vermekte. Yörükcü, "Bizim amacımıza Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Biz de geleceğimizi güzel bir şekilde şekillendirmek için daha bu yaşlarda onları birlik ve beraberlik ortamında buluşturuyoruz. Ozan Yörükcü kötü şartlarda iyi aile terbiyesi almış yetenekli oyuncuları eğitip geliştirdiklerini vurgulayan cefakâr hoca, “Zor imkânlarda çalışmamıza rağmen Türk futboluna çok sayıda futbolcu armağan ettik. Bu pek kolay olmadı. Gerek futbolcularımızın gerekse teknik heyetimizin cansiperane çalışmaları ve fedakârlıkları sonucu bu noktaya geldik'' dedi.


Kendi Tesisimiz olmaması ile birlikte semtimizin çocuklarını kahve köşelerinde kurtarmak ve kötü alışkanlıklardan koruyarak birçok gencimizi eğiterek iyi birer sporcu yaptık. İmkânsızlıklara rağmen aldıkları bu başarıları, destek görmeleri halinde daha da üst seviyelere çıkarabileceklerini belirten Yörükcü, “Hakan Şükür, Rıdvan, Arda gibi isimler amatör futboldan yetişen futbolculardır. Yani amatör futbol hiç de küçümsenecek bir dal değil. Bu nedenle destek verilmeli” şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery columns="5" ids="74107,74106,74105,74103,74104"]


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.