Cuma, Ağustos 02, 2013

İstiklalspor'da yaprak dökümü

İstanbul Süper Amatör Lig'in başarılı ve istikrarlı ekiplerinden İstiklalspor'da sezon öncesi sıkıntılar baş gösterirken birçok önemli isim kulüpten ayrıldı.



Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre ilk olarak takım kaptanı Gökhan Yeksan, yeni teknik direktör Hasan Al'la sıkıntı yaşayınca kulüpten ayrıldı. Yaprak dökümü, İstanbulspor'la oynanan hazırlık maçından sonra da devam etti ve stoper Nurhak Atar da Sarı-Yeşilliler'le yollarını ayırdı. Akabinde, uzun yıllar kulübe hizmet eden Özgür Mithat Atılgan ve Murat Mert Karaarslan gönderildi.


Son olarak, yönetimin ücret politikasına tepki gösteren, geçen yıl grubunun en az yol yiyen kalecisi olan İsa Örek de İstiklalspor'dan ayrıldığını açıkladı. Ayrılan futbolcuların, takımın eskilerine düşük ücret verirken yeni transferlere daha yüksek ücret verildiğini öne sürdü.


Yerel Futbol Sitesi 

 

1 yorum:

akifsari dedi ki...

Haberu biraz dikkatli okumani tavsiye ediyorum . Ne yazdigina iyi bak . Icerde hala kaos var ayrilanlari ariyorlar geri dondurmeye calisiyorlar daha cok ayrilik olucak klupten.

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.