Pazartesi, Ağustos 19, 2013

İstanbul Malatyaspor ligi bekliyor

İstanbul 1.Amatör Lig’in yeni ekiplerinden İstanbul Malatyaspor hafta sonu Söğütlüçeşmespor ile oynadığı hazırlık maçında Kamrenulu yeni oyuncusu Joseph ve Emre Köroğlu’nun attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup ederken Söğütlüçeşmespor’un tek golünü ise Avcılar Belediyespor’dan yeni transfer Oğuzhan'ın attı.
Geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçtiren koltuk değnekleri ile gelen İstanbul Malatyaspor'un Başkanı Hüseyin Hüsnü Öney, yanı sıra tüm yöneticilerin izlediği karşılaşma sonrası İstanbul Malatyaspor kulübü Genel Kaptanı Turgut Öztürk yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl 2.Amatör Lig’inde ilk sezon içinde elde ettiği başarıyı bugüne kadar hiçbir kulüp yakalayamadığını da ifade eden Öztürk Sarı Kırmızılı ekibin bu başarısı nedeniyle her şeyi hak ettiğini söylediler.


Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı sergileyerek kendilerinden daha kaliteli takımlarla başa baş mücadele eden İstanbul Malatyaspor'un taraftarları yeni sezon için hazırlıkları takip ettiklerini dile getirdiler. Sezon öncesinde takıma alınacak futbolcular İstanbul Malatyaspor'un her zaman için kendine yakışan futbolcuyu kadrosuna katmayı sever. Bu nedenle de bu yıl yapılacak transferleri sabırsızlıkla değil, sabırla bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon bize büyük bir onur ve gurur yaşatan takımımızın bu yıl da aynı şevk ve heyecanla lige başlayacağından şüphemiz yok. İstanbul'da olduğu gibi Türkiye'de adından sıkça söz ettiren takımımızın bize yaşattığı gurur ve onurun yanı sıra kentimize de büyük bir tanıtım imkânı yaratmıştır. Bütün takımlara bu inancı aşılayan başta kulüp başkanımız Hüseyin Hüsnü Öney ve yönetim kurulu ile birlikte teknik direktörümüz Anıl Yılmaz ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz.
 
Turgut Öztürk ise yaptığı açıklamada, ‘’geçen yılki mevcut kadromuzu koruduk. Bunlara ilaveten 11 yeni futbolcu transfer ettik. Bunların başında geçmişte profesyonel top oynamış olan Hakan Bayraktar, Ramazan Balkan gibi tecrübeli oyuncular var yeni transferlerimiz şöyle.

Hakan Bayraktar-Tarsus İdman yurdu, Ramazan Balkan-Çatalca
Adem Aktaş-Gedikpaşa, Sercan Ek-Gedikpaşa, Resul Çınar-Gedikpaşa, Emre Köroğlu- Didim Bel., İnan Erke-Avcılar Bel., Selçuk Palaska-Denizköşkler, Joseph Bieiwrıu-Kamerun, Motassi Samuel-Kamerun, Avissi Tieru-Kamerun


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

[gallery columns="5" ids="75178"]


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.