Pazar, Ağustos 04, 2013

Irmakspor, Güngörenspor'u 4 golle geçti

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Irmakspor'un Merkezefendi Stadı'nda Güngörenspor ile oynadığı hazırlık karşılaşması ev sahibi ekibin 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.


Nişantaşı Spor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından golsüz beraberlikle ayrılan Irmakspor, yeni sezon hazırlıklarına başlayalı henüz bir hafta olmuş olan ve sezon öncesi ilk hazırlık maçını oynayan Güngören temsilcisi karşısında özellikle ilk yarıda çok etkili bir oyun sergiledi ve bulduğu iki golle devreyi 2-0 önde tamamladı.


İkinci yarıda Irmakspor'un etkili kanat atakları ve devrenin henüz başlarında bulduğu iki golle fark bir anda dörde çıksa da Güngören Spor çabuk toparlandı ve devrenin ortalarında biri frikikten olmak üzere on dakika arayla iki gol birden bulup tekrar farkı ikiye indirdi. Devam eden dakikalarda özellikle Güngören Spor  rakip kaleyi cepheden çektiği şutlarla yoklarken, Irmakspor kanat akınları ile pozisyonlar yakalasa da her iki takım da başka gol bulamayınca karşılaşma Irmakspor'un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

 

HABER-FOTOĞRAFLAR: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery columns="5" ids="72936,72935,72934,72932,72933"]



Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...