Salı, Ağustos 13, 2013

Gönen Belediyespor tam gaz

Yeni sezon’da Balıkesir Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Gönen Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.


 


Yeni sezonda yepyeni bir kadroyla Süper Amatör Lig (SAL)’da mücadele edecek olan Gönen Belediyespor, Ramazan bayramının sona ermesiyle çalışmalarına yeniden başladı. Takımın son transferleri Remzi Acet, İsmail Ulusal ve Semih Deniz de çalışmalarda yer aldılar.


Günde çift idmanla yeni sezona hazırlanan Gönen Belediyespor’da Teknik heyet işi başından sıkı tutuyor. Çok yerinde transferlerle iyi bir takım kuran yeşil-beyazlı yönetim de oyuncuları çalışmalarda yalnız bırakmıyorlar. Aradığı orta saha şefini eski futbolcusu Remzi Acet’le dolduran takımda, mütevazi bütçeye rağmen savaşçı bir kadro oluştu.


Bu yıl Tribünler Coşacak
Daha önceden yeşil-beyazlı formayı giymiş ve oldukça başarılı maçlar çıkarmış olan eski oyuncuların bir araya gelmesi ile oluşan takımın savaşçı özelliği ön plana çıkıyor. Gönen Belediyespor’un bu yıl özellikle iç sahada seyir zevki ve mücadele gücü yüksek futbol izlettirmesi bekleniyor.

HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN


[gallery columns="5" ids="74372,74371"]


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.