Cuma, Ağustos 02, 2013

Gaziosmanpaşa'da taraftarlar iftarda buluştu

İstanbul'un köklü kulüplerinden olan Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor ve Güngörenspor taraftarları iftarda bir araya gelerek dostluk ve fair play mesajları verdi.
İstanbul’un 2. Lig temsilcilerinden Gaziosmanpaşaspor taraftarları, rakip takımların taraftarları ile iftarda bir araya geldi.  Aynı sofraya oturan Gaziosmanpaşaspor, Eyüpspor ve Güngörenspor taraftarları, iftarda bir araya gelerek aralarındaki kavgaya son verip, dostluk ve fair-play mesajları verdi. Gaziosmanpaşa Stadı’nda gerçekleşen iftara taraftarların yanı sıra kulüp yöneticileri ve belediye başkanları da katıldı.


İftara katılan Gazisomapaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, “Gaziosmanpaşa belediye başkanı olarak taraftarların göstermiş olduğu bu tavrı takdir ediyorum. Taraftarlarımız dostluktan yana tavır koymuştur. Bizde kendilerine destek vermeye devam edeceğiz” dedi.


Gaziosmanpaşaspor basın Sözcüsü Sami Mendi ise, sporun birleştiriciliğine vurgu yaptı. Mendi, "Gaziosmanpaşa sporlu  kardeşlerimizin düzenlediği bu iftara diğer kulüp taraftarlarının  katılması çok güzel. Bundan böyle olması gerektiğini düşünüyorum.  Rahmet ve bereket ayı Ramazan'da  taraftarlarımızın düzenlemiş olduğunuz bu güzel buluşmanın,   tüm taraftarlara birlik ve beraberliğine, sportif ruha ve yaklaşan futbol sezonunda centilmenliğe vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.


Gaziosmanpaşa Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Kuşakçılar ise, “Verdiğimiz iftar yemeğine katılan  Başta Belediye başkanımız Erhan Erol, Kulüp Başkanımız Mehmet Öztürk ve yöneticilerimize, taraftarlara ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hep böyle dostluk içinde kalalım istiyoruz. Dostluk ve kardeşlik adına çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.


Eyüpspor taraftar Derneği Başkan Yardımcısı Eyüp Bozdağ, “Türk futbolunun özlenen tablosunu yeni yeni tekrardan oluşturma gayreti içerisindeyiz. İstanbul tribünleri olarak bir olma kararı aldık aldık. Artık aramızda husumet olsun istemiyoruz” diye konuştu.
 
HABE: EROL EFTEKİN
FOTOĞRAF:  NAZMİ ALKIŞ


[gallery columns="5" ids="72498,72497,72496,72495"]

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...