Pazar, Ağustos 18, 2013

Fenerköyspor Beşiktaş A2'den fark yedi

Yeni sezon hazırlıklarını Selimiye Stadı’nda devam eden Fenerköyspor ilk hazırlık maçında tarihinin farkını Beşiktaş A-2 takımından yedi.


 


Silivri Stadı’nın bakıma girmesinden dolayı idman yapacak saha bulamayan Silivri temsilcisi Fenerköyspor tüm idmanlarını Selimiye Stadı’nda yapıyor. Teknik sorumlu Aziz Bulgurlu yönetimindeki takım ilk hazırlık maçında Beşiktaş A-2 takımı ile buluştu. Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde oynanan maçta Beşiktaşlı genç oyuncular Süper Amatör Küme temsilcisi Fenerköyspor’a acımadı ve tarihinin farkını attı 9-0. Fenerköyspor Genel Kaptanı Mustafa Eren’in takip ettiği maçın ardından bir açıklama yapmazken acil bir takım önlemlerin alınacağını bildirdi. Genel Kaptan Eren; “Fenerköyspor olarak tırmınışa geçtiğimiz yıldan bu zamana kadar yemediğimiz golü bir maçta yedik. Bu durum biraz düşündürücüdür. Yönetim olarak ligin başlamasına az bir zaman kala ne gerekenler yapılacaktır” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN



[gallery columns="5" ids="75033,75032,75031,75029"]

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...