Pazartesi, Ağustos 05, 2013

Düşmez: Başarı için buradayız

İASKF ve TASK Başkanı Ali Düşmez, İstinye Orhan Saka Amatör Evinde kulüplere verdiği iftar sonrası kürsüye çıkarak İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun yaptıklarını ve yapacaklarını bir bir anlattı.
Birlik ve beraberliklerinin bozulmaması adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Başkan Düşmez, başarıyı yakalayana kadar görevlerini layıkıyla yerine getireceklerini, hiç kimsenin kafasında soru işareti bırakmayacaklarını söyledi. Başkan Düşmez, ilk müjdesini Milletvekili Osman Aşkın Bak ile birlikte verdi. Müjdenin ana konusu, yıllardır kulüplerin içerisinde boğulma aşamasına geldiği (ECRİMİSİL) olayı. Bu konu üzerinde önemli çalışmaların yapıldığını söyleyen Başkan Düşmez şunları söyledi, “Kulüplerimizin belini büken ve yıllardır adeta boğulma aşamasına geldikleri (ECRİMİSİL) olayına son noktayı koyma aşamasında önemli yol kat ettiğimizi buradan müjdelemek istiyorum. Yıllarını Amatör Spor için harcayan bu vefakâr başkanlarımıza bizler gerektiği kadar destek olmaya gayret ediyoruz. Bu yıllardır kulüplerin sırtında ağır yük olarak görünen (ECRİMİSİL) olayı da mutlaka bir gün son bulacaktır. Sayın Milletvekilimiz Osman Aşkın Bak’ın da söylediği gibi bunun üzerinde önemli çalışmalar yapmaktayız. Yakın zamanda bu yaptığımız çalışmaları sizlere ileteceğiz ve büyük bir sorun olan (ECRİMİSİL) olayı da sona ermiş olacaktır. Milli Emlakla spor bakanlığının yakından ilgilendiğini Sayın Suat Kılıç’ın da bu konu üzerinde hassasiyetle durduğunu buradan söyleyebiliriz. Bizler Amatör spor kulüplerinin yanında olma aşamasında elimizden geleni dün nasıl yapmış isek, yarın da daha iyisini yapmak için mücadele vereceğiz.


Olmaz denileni yaptık
Sağlıkla ilgili de epey yol kat ettiklerini söyleyen Başkan Düşmez, “Yıllardır olmaz denileni hayata geçirmek için mücadelemizin ne kadar büyük olduğunu herkese gösterdik. Bugün sağlık problemini sahalarımızda ortadan kaldırma aşamasına geldiğimiz aşikardır. Bunun örnekleri ver. Bir sporcu kızımızın ameliyatını bu anlaşma üzerinden yaparak gerçeğin görülmesi noktasında buluşmuş olduk. Demek ki bunlar yapılabiliyormuş ve bunun için gerekli atılımın yapılması için biraz ağır adımların atıldığını da bu anlamda görmüş olduk. Bugün artık bu adımlarımızı biz İASKF olarak çok hızlı atarak Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Sağlık Bakanımızı sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katkılarıyla yıllardır skandal olarak gösterilen spor sahalarındaki sakatlanmalar ve bunun için büyük eziyetler çeken kulüplerimizin önünü de bu manada da açmış bulunmaktayız. Bundan böyle kulüplerimizin olmazsa olmazlarını çözüm noktasına taşımak ve onların yanında olduğumuzu da göstermeye devam edeceğiz. Kulüplerimizin transferlerinde ki az da olsa iyileştirmeyi hayata geçirmiş bulunmaktayız. 50 TL gibi bir para belki büyük olmayabilir ama bunu tabana yaydığınızda büyük meblağlar ortaya çıkıyor. Bizler İASKF olarak transferde herkesin mutlu olabileceği şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Futbol kitapçığını iki yıldan beri erken çıkararak kulüplerimizin hizmetine sunuyoruz. Kimler ne yapacak, nasıl bir yol haritası çizecek onları rahatlamak adına bu çalışmayı kulüplerimize sunduk. Bugün bakıldığında herkesin memnuniyetini gözlemliyorum. Bu da bize çalışma azmi ve isteği veriyor. İASKF ve TASK olarak Aamatör futbolun iyi yerlere gelmesi aşamasında elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.