Pazartesi, Ağustos 05, 2013

CFS Bağcılar'dan üç büyük takımın taraftarlarına iftar

CFS Bağcılarspor Emsalsizler taraftar grubunu tarafından düzenlenen kardeşlik ve birlik iftarları devam ediyor. Manevi duyguların hakim olduğu mübarek Ramazan ayında üç büyük taraftar grupları bir arada iftar yaptı. Dostluğun, kardeşliğin ve birlik beraberliğin hakim olduğu iftarda, “renkler farklı olsa da, gönüllerin aynı” olduğu görüldü.

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından CFS Bağcılar sporun Emsalsizler adın verdiği taraftar gurubu geçen yıl olduğu gibi bu yılda mübarek Ramazan ayında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray taraftarlarını iftar yemeğinde bir araya getirdiler.

cemal Bogatekin

CFS Bağcılar spor kulüp Lokalinde verilen İftar yemeğinde CFS Bağcılar spor Kulüp Başkanı Cemal Boğatekin yaptığı açıklamada, ''Ne mutlu bizlere ki bu mekânda, mağfiret ayı olan Ramazan ayı içerisinde hep beraber iftar yapmak için bir aradayız. Birlik ve beraberlik hususunda müşterek noktası çok fazla olan bir milletin fertleriyiz. Bizleri kardeşlik ortamı içerisinde bir araya getiren, bu sofraların kurulmasına emek veren Emsalsizler taraftar grubunu çok teşekkür ediyorum inşallah önümüz dek Ramazanda Trabzonspor taraftarlarının aramızda görürü ve 4 büyük tartarların kardeşliğine şahit oluruz'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.