Pazartesi, Ağustos 19, 2013

Çatalcaspor’da durmak yasak

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çatalcaspor’da durmak yok. Bölgesel Amatör Ligde Büyükçekmece Belediyespor ile 10. Grupta mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, kendilerini tamamen ligi motive ettiler.
Bu sezon yaptıkları transferlerle lige ayrı bir hava getirecek olan Çatalcaspor, grubun sertliğini hiç bahane etmiyor. Kendi işlerini yaparak gruptan çıkacak ilk takımın kendileri olması düşüncesiyle idmanlarını sürdüren sarı-kırmızılılarda morallerin iyi olduğu söylendi. Genel Kaptan ve Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, grupta iddialı takımların çok olduğunu fakat Çatalcaspor’un da iddialı bir takım olduğunu herkesin bilmesi gerektiğini söyledi. İyi çalıştıklarını söyleyen Naroğlu, lig başlayana kadar takım olarak her şeye hazır olacaklarına inandıklarını dile getirdi. Kamp için yer baktıklarını söyleyen Lokman Naroğlu, birkaç güne kalmaz kamp olayını da netleştireceklerini söyledi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

harun. dedi ki...

resimdeki galiba murat saim vay....transferinizi beykozlu iyi bilir.... bu adam son maçlara nedense çıkmadı...beykozspor şimdi süper de.bunda malesf emeği çoktur..umarım anlamışsınızdır..çatalcaya başarılar dilerim..

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...