Çarşamba, Ağustos 07, 2013

Burak Destegül yeniden Şile Yıldız'da

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Şile Yıldızspor Teknik Direktör Recep Gürbaşak'in raporu doğrultusundan dış transferde daha önceki senelerde Şile Yıldızspor'un formasını giyen ve geçen sezon Dolayobaspor'da oynayan  forvet oyuncusu Şemsettin Burak Destegül ile anlaştı.

Şemsettin Burak Destegül Kimdir?
18 Kasım 1990 Doğumlu forvet oyuncusu futbolla Şile Yıldızspor'da başladı. 6 sezon Şile ekibinin formasını giydikten sonra 2009'da Albayrakspor'a transfer oldu. 1 sezon sonra Dudulluspor'a transfer oldu. Dudulluspor da Süper Amatör Lig Yükselme Grubunda son maçta Silivrispor'a puan kaybederek Bölgesel Amatör Lige çıkamadığı kadronun değişmez oyuncusu olmuştu. 2011 Eylül ayında Çıksalınspor'a transfer oldu.Çıksalınspor forması ile Süper Amatör Lig Grup şampiyonluğu ile Bölgsel Amatör Lige yükselme sevinci yaşadı. Özellikle Yükselme grubunda attığı gollerle takımının bir üst lige terfi etmesinde önemli bir katkısı oldu. 2012 Eylül ayında ise Çekmeköy'e transfer oldu. 2013 Şubat ayında Yükselme Grubuna kala Dolayobaspor'a transfer oldu.

HABER: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...