Salı, Ağustos 06, 2013

Beykoz antrenörleri iftarda buluştu

Beykoz Futbol Dünyasında hem futbolculuk hem de yöneticilik kariyeri olan ve Çavuşbaşıspor takımından tanıdığımız, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımıcılarından M.Hanefi Dilmaç'ın özel kalem müdürü Ali İhsan Ayar Beykoz ilçesi antrenörlerini iftarda buluşturdu.
Paşabahçespor tesisleri içerisinde bulunan Pasha Garden İşletmsinde gerçekleşen programa 45 kişilik bir katılımcı vardı. Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Başkan Yardımcısı Veysel Küçük ve Genel Sekreter Mehmet Yorulmazlar, Bisk Başkanı Asım Özdemir gibi isimlerin de aralarında olduğu konuklar etkinliğin sonunda Ali İhsan Ayar'a teşekkürlerini iletti. Ev sahibi konumunda olan Ayar, ERHA/Beykoz ve Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamda, "Bu akşam son derece nezih bir atmosfer oluştu. Mübarek Ramazan ayının şu son günlerinde yaptığımız iftar programına Beykoz İlçesinde görev yapan gerek TÜFAD üyesi olsun ya da olmasın tüm antrenörlerimiz davet ettik. Bazı arkadaşlarımız şehir dışında olduklarından katılamadılar. Futbol dolu keyifli bir akşam geçirdik. Çeşitli konulardaki düşünceler ortama yansıtıldı. Biz Futbol Dünyasında antrenörlerin olmazsa olmaz nitelikte bir önemi bulunduğuna inanıyoruz. Bu türe etkinlikler antrenörlerin birlik-beraberlik ruhunu yakalamaları, ortak sorunlarını yansıtabilmeleri için çok önemli" diye konuştu.
Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Beykozspor'un unutulmaz futbolcularından Mustafa Özdemir, Paşabahçespor'da ve Beykoz 1908 Genç Takımı da dahil birçok şampiyonluklarda imzası bulunan Hocaların Hocası Nuri Kızıltan gibi emektarlar da yemekte hazır bulundu.

HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN

[gallery columns="5" ids="73356,73355,73354,73353"]



Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.