Pazartesi, Ağustos 05, 2013

Ayazağaspor galibiyet serisini sürdürdü

İstanbul Süper Amatör Lig 4. grupta yer alan Ayazağaspor ile 6. grup ekiplerinden Alucra Doludere hazırlık maçında Ayazağa Atatürk stadında karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi Ayazağaspor Mert ve Kaan’ın attığı gollerle 2-1 kazanırken, 3. hazırlık maçında 3. galibiyetini almış oldu.


 Geçen hafta oynadığı karşılaşmada Ortaköy’ ü 1-0 ile geçen Ayazağa, Cumartesi günü oynadığı karşılaşmada Halil Rıfat Paşa’ yı 1-0 ile geçmeyi başarmıştı. Bugün de 2. dakikada Mevlüt’ ün ara pasında kaleci ile karşı karşıya Mert’ in golüyle 1- 0 öne geçen ev sahibi ekip, 53. dakikada Sedat’ın golüne engel olamadı. 65. dakikada Kaan’ın ceza sahası dışından attığı muhteşem golle 2-1 öne geçen Ayazağaspor, İbrahim ile de bir penaltı atışını değerlendiremedi.


 


Okmeydanı ekibi Alucra Doludere bu sezon yükseldiği Süper Amatör Lig’ te kalıcı olmak istiyor. Zorlu bir grupta mücadele edecek olan Alucra Doludere’ de yeni sezonu değerlendiren orta saha oyuncusu Emre, ''Bu sezon amacımız ligde kalmak. Zorlu bir grupta mücadele edeceğiz bunun da farkındayız ama biz de kaliteli bir ekibiz. Takım arkadaşlarıma güvenim tam. İyi bir sezon geçireceğiz inşallah. Grubumuzda ki tüm takımlara başarılar dilerim''diye konuştu.


 
HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL


[gallery columns="5" ids="73075,73076,73077,73078"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.