Salı, Ağustos 13, 2013

Avcılar Belediyespor iddialı hazırlanıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Avcılar Belediyespor'da hazırlıklar sürerken Teknik Direktör Fatih Türkkan, sitemize açıklamalarda bulunarak transferlerin devam edeceğini söyledi.


Yeni sezona yeni Teknik Direktörleri Fatih Türkkan yönetiminde Avcılar Turgut Özal ve Avcılar Belediyespor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam eden Sarı siyahlılarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.


 1IMG_9549


Türkkan: Transferlerimiz sürecek
Avcılar Belediyespor’da bu sezon göreve başlayan Fatih Türkkan Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, ‘’Sezona en geç başlayan takımız. Sadece 16 gündür çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerimiz henüz bitmedi. Geçtiğimiz sezondan kadromuzda kimse kalmadı. Sıfırdan bir takım aldık ve kurmaya çalışıyoruz. Önceden takip ettiğimiz futbolcuları transfer ettik. Ama 3 futbolcu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. Sağ bek, sağ açık ve orta saha mevkiilerine transfer yapacağız. Altyapımızdan 5 tane futbolcumuz kadromuzda yer alıyoru. 17.ve 18.adamı onlarla tamamlıyoruz.  Bu hafta içerisinde transferlerimizi netleştirmeyi planlıyoruz’’ dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.