Cuma, Ağustos 16, 2013

Armutlu Belediyespor hız kesmiyor

Yalova'yı Türkiye Kupası’nda temsil edecek ve Yalovaspor ile beraber Bölgesel Amatör Ligi’nde boy gösterecek Armutlu Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden sürüyor.

2013-2014 sezonunda Yalovaspor ile birlikte Bölgesel Amatör Liginde ilimizi temsil edecek olan Armutlu Belediyespor, 10 gün sürecek olan 2. etap çalışmalarına kendi tesislerinde topbaşı yaptı. Siyah Beyazlı takım 2. etap kampında 2 hazırlık maçı oynayacak. Ligin başlama tarihiyle paralel olarak 25 Ağustos ve 5 Eylül 2013 tarihleri arasında Nevşehir Avanos’ta 10 gün sürecek olan 3. etap hazırlıklarına devam edecek Armutlu Belediyespor, burada 4 hazırlık maçı oynayıp lige hazır hale gelmek istiyor.

Hazırlıkların ilk etabını tamamladıktan sonra ikinci etap için çalışmalara start verdiklerini belirten Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, “30 Temmuz’da start verdiğimiz yeni sezon hazırlıklarına Ramazan Bayramı’ndan sonra da yoğun tempoda devam ediyoruz. Yine kendi tesislerimizde 10 gün sürecek olan 2. etap kampımızda 2 hazırlık maçı yapacağız. 3 etaptan oluşan hazırlık kampıyla yeni sezona tam kapasiteyle başlamak istiyoruz. İlk 2 etabını kendi tesislerimizde sürdüreceğimiz yeni sezon hazırlıklarının 3. etap kampına Nevşehir Avanos’ta devam edeceğiz. Bu kampımızı 25 Ağustos ve 5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirmeyi düşünüyoruz ancak ligin başlama tarihinin netleşmesinin ardından 3. etap kampının tarihi kesinlik kazanacak. 3. etap kampımızda ise 4 hazırlık müsabakası gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.


KAYNAK: www.ajansyalova.com

 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.